primator Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 witam wszystkich!! chce kupic wykrywacz Prospector nie wiem czy to dobry wybor, może mi cos zaproponujecie, pozdrawiam primator.
jacek825 Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Witam , daruj sobie zakup prospektora , chodziłem z nim i wiem co mówię . Nie wiem czego chcesz szukać i ile możesz wydać na wykrywkę dlatego trudno ci coś doradzić . Pozdrawiam Jacek
esus Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Na militarkę jest dobry-no i prosty w obsłudze.Choć ma niezbyt dobrą opinię wśród niektórych formowiczów to za te pieniądze jest to dobry sprzęt-coś o tym wiem.Na początek w sam raz.pozd.
primator Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 Panowie dzięki za info więc co ewentualnie polecacie w tej cenie?
Kopi Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Witam.Polecamy dokładne przejrzenie forum w dziale poświęconym detektorom - to forum oraz inne dostęne, wszystko tam już chyba zostało napisane. Temat w stylu co kupić" jest zakładany średnio raz dziennie.PozdrawiamKopi
tomekk Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam!NIE RADZE , miałem ten sprzęt wydawał się w porządku chodziłem z nim nawet sporo rzeczy nim znalazłem, ale ma jedną straszną wadę , wystarczy troche wilgotnej trawy ( po deszczu albo rosa) i wzbudza się tak cholernie że szkoda gadać , to był jeden z powodów sprzedaży ( nie wiem czy tylko mój egzemplarz tak miał ale doprowadzało mnie to do szaleństwa) , ja bym ci polecił poczekać pozbierać i zakupic coś lepszego , jakiś rutus np. pozdrtomekk
primator Napisano 3 Kwiecień 2007 Autor Napisano 3 Kwiecień 2007 Witajcie .Wszelkie sugestie są cenne :)) Więc co wybrać?? :(Pozdrawiam i dasz dół.
primator Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 Witam szanowne grono. Dawno mnie tu nie było, głównie chodzi mi o militarkę ale jeśli było by coś uniwersalnego militarka-kolor to prosił bym o podpowiedź coś w cenie 1000 zł.Pozdrawiam primator.
tomekk Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Jeżeli za 1000zł na militarke to smętek (HS 3) w tej cenie Mistrz nad Mistrze :) pozdrtomekk
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.