Skocz do zawartości

Prospector- Koledzy co sądzicie o tej wykrywce?

primator

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich!! chce kupic wykrywacz Prospector nie wiem czy to dobry wybor, może mi cos zaproponujecie, pozdrawiam primator.

Napisano
Witam , daruj sobie zakup prospektora , chodziłem z nim i wiem co mówię . Nie wiem czego chcesz szukać i ile możesz wydać na wykrywkę dlatego trudno ci coś doradzić . Pozdrawiam Jacek
Napisano
Na militarkę jest dobry-no i prosty w obsłudze.Choć ma niezbyt dobrą opinię wśród niektórych formowiczów to za te pieniądze jest to dobry sprzęt-coś o tym wiem.Na początek w sam raz.pozd.
Napisano
Witam.
Polecamy dokładne przejrzenie forum w dziale poświęconym detektorom - to forum oraz inne dostęne, wszystko tam już chyba zostało napisane. Temat w stylu co kupić" jest zakładany średnio raz dziennie.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
Witam!
NIE RADZE , miałem ten sprzęt wydawał się w porządku chodziłem z nim nawet sporo rzeczy nim znalazłem, ale ma jedną straszną wadę , wystarczy troche wilgotnej trawy ( po deszczu albo rosa) i wzbudza się tak cholernie że szkoda gadać , to był jeden z powodów sprzedaży ( nie wiem czy tylko mój egzemplarz tak miał ale doprowadzało mnie to do szaleństwa) , ja bym ci polecił poczekać pozbierać i zakupic coś lepszego , jakiś rutus np.
pozdr
tomekk
  • 5 weeks later...
Napisano
Witam szanowne grono. Dawno mnie tu nie było, głównie chodzi mi o militarkę ale jeśli było by coś uniwersalnego militarka-kolor to prosił bym o podpowiedź coś w cenie 1000 zł.
Pozdrawiam primator.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie