neszna Napisano 24 Marzec 2007 Autor Share Napisano 24 Marzec 2007 Jutro jestem od 12 w południe w Ełku na tydzień.Ktoś pokopie?Odpowiedzi w ciągu godziny bo rano mam transport i zmiana czasu więc krótko śpimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 wpadasz do pl z wyspy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Z jakiej wyspy i z jakiego pl?Jak Jesteś Tomcat z okolic Ełku to daj znać bo często tam zaglądam i szperam więc może coś razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charnas Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 witam tez jestem z ełku chciałbym z wami nawiązać kontak mój numer gg 3663843 tel. 505437511 za około miesiąc bede miał wykrywacz chciałbym żebyście mi doradzili jaki kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.