Skocz do zawartości

ebay.co.uk

suchy999

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Chcem kupil wykrywacz poprzez ebay w Angli oto link do danego sprzetu : http://cgi.ebay.pl/C-SCOPE-CS-2MXP-METAL-DETECTOR_W0QQitemZ130060196428QQcategoryZ14955QQrdZ1QQcmdZViewItem
Tak jak tam pisze przesylka bedzie kosztowac 20funciorow jak myslicie czy jest bezpiecznie i czy niebedzie doliczona jakas inna jeszcze doplata
Kto zamawial sprzet poprzez ebay jakies rady jak mozecie mi dac bede bardzo wdzieczny!!
Pozdrawiam
Napisano
Ja kupowałem wykrywacz na bay w Niemczech , kase wysyłam przelewem (około 30zł)a jak kupuje tansze rzeczy to wysyłam w kopercie (poleconym + priorytet) . Wysyłka z niemiec do polski to 17,-Euro
Napisano
kupowalem juz mase rzeczy na ebay-u, i nigdy sie nie zawiodlem.to nie allegro, nie dostaniesz cegly, lub kawalkow paieru w pudelku. poza tym gosc ma prawie 100% pozytywu i ponad 1000 sprzedanych rzeczy wiec mysle ze nie ma ryzyka. ja kupowalem rzeczy nawet z kolumbi, ale na szczescie wszystko dotarlo.
pozdro radek66
Napisano
wlasnie sprawdzilem jego feedbacki i gosc jest w porzadku. ma jedna zla opinie ze nie wyslal jakiejs zaplaconej paczki ale po prostu nie mial jej akurat w sklepie wiec kasa poszla z powrotem do kupujacego. kupuj smialo najlepiej zaloz paypal bezpiecznie i pewnie.

pozdro radek66
Napisano
wlasnie sprawdzilem jego feedbacki i gosc jest w porzadku. ma jedna zla opinie ze nie wyslal jakiejs zaplaconej paczki ale po prostu nie mial jej akurat w sklepie wiec kasa poszla z powrotem do kupujacego. kupuj smialo najlepiej zaloz paypal bezpiecznie i pewnie.

pozdro radek66
Napisano
Witam!
Radek mozesz mi podac jakis kontakt do siebie najlepiej gg a jak mozesz to napisz domnie mam kilka takich pytan moje gg to 3375480
Pozdrawiam!
Napisano
Nadawal ktos pieniazki na rachunek zagraniczny z polski?Czy kazdy bank preferuje taki przekaz wktorym jest najpewniej i najszybciej ile kosztuje taka operacja?
Pozdrawiam i czekam na pomoc...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie