Skocz do zawartości

WYKRWACZ co kupic

SNIPERcom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cześć koledzy mam do was pytanko CO KUPIĆ ZA SPRZĘT chodzi mi o sprzęcik z wyższej półki nadający sie zarówno do monet jak i mili tarki plus do głębokich poszukiwan na allegro widziałem właśnie ze jakiś gość sprzedaje coś takiego jest to Garet GTI 2500 chyba z dodatkowym zestawem do głębokich

Napisano
jedynym sensownym rozwiązaniem jest minelab sovereign elite lub gt
-chciałem kiedyś kupić gareta 2500 gt-testowałem go z moim elite i wypadł bardzo marnie nawet na monetkach więc odpuściłem
-na militarkę są idealne bo to statyki
-po dokupieniu dużej cewki (45 cm) zasięg ma kosmiczny
-2 moich kolegów ma garety-też będą zmieniać na minelaby
-garet z przystawką ma spore wady-ciężar i brak możliwości chodzenia ze stalowym szpadlem
Napisano
Proponuje xlt lup dfx/ktorego wlasnie zakupilem/i nie jest wcale straszny w obsludze i raczka nie boli/przy 2 kg wagi/i monetki kosi tez spoko. pozdrawiam
Napisano
Polecam Whites xlt posiadam taki sprzecik pare lat i jest spoko zalety mala waga ladnie ciagnie monetki,militaria bardzo malo awaryjny.
Napisano
Mieszko_1 : w świecie wykrywaczy nie ma jedynych słusznych rozwiązań :)
Adamix: zależy kto co lubi i co kto umie , dla niektórych mogą to być wykrywacze straszne :)
SNIPERcom: nie ma ogólnie nr 1 , a już szczególnie według mnie nie jest nim GTI 2500 :). Masz już jakieś doświadczenie z wykrywaczami czy zakup sprzętu to będzie Twoja inicjcja :)

pzdr.
Napisano
Martin będzie to mój 1 własny:) tylko nie wiem czy uda mi sie coś kupić jeszcze w tym sezonie:( w chwili obecnej użycza mi pewien znajomy swojego DUKATA

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie