Skocz do zawartości

jaki wybrać

bali

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
który wykrywacz będzie leprzy na same monety i biżuterię do zaśmieconego terenu,będzie szybki oraz nie będzie wraźliwy na mokrą trawę ?? wybrałem 3: TESORO CORTES, MINELAB XTERRA-70 a może odrazu GARRETT GTI 2500... pomocy
Napisano
Coinstrike, sprawdziłem dziś osobiście. Nadaje się jak najbardziej! Takie fanty wychodzą na zaśmieconym polu... http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?p=3616#3616
pozdrawiam.
  • 2 weeks later...
Napisano
Chodziłem z nim również po łące podczas mżawki, elektronikę osłoniłem folią a reszta była mokra i żadnej róznicy nie zauważyłem. Uprzedzę następne pytanie i powiem że nagrzanie cewki przez słońce też go nie wzrusza. Nie lubi za to ujemnych temperatur -staje się wtedy niestabilny.
Pozdrawiam.
Napisano
Wiem, że to typowe pytanie poczatkującego ale.. czy do kwoty około 400 zł mozna dostać jakiś dobry wykrywacz? Interesują mnie takie skarby jak medale, monety. Jeżeli jest tu kotś z Opola lub okolic to może wskażemi jakis sklep z takimi zabawkami? Będę wdzięczny za kążdą pomoc bo ąz mnie skęca jak widzę wszystkie te wykopki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie