Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Napisano 2 Czerwiec 2002 Moze ktos mnie oswieci, ale gdzie na potencjometrze czułości jest \3\". Albo ja mam \okrojoną\" wersję albo autor sprzętu na oczy nie widziałPozdrawiamJarek
Gość Napisano 3 Czerwiec 2002 Napisano 3 Czerwiec 2002 Nie czytalem tego artykulu, ale moze chodzi o pozycje na godzine 3. Lezy to wowczas gdzie w 3/4 zakresu. Pasuje do opisu?
Gość Napisano 3 Czerwiec 2002 Napisano 3 Czerwiec 2002 Tez tak myslalem (jak dobrze pamiętam to było napisane cyt: \[..] ustawić na pozycji 3 [..]\" - moge sie mylic pisze z pamięci), ale jak przy tak prostym w obsludze wykrywaczu juz trzeba sie zastanawiac co autor mial na myśli to co bedzie później?JarekPSten cykl artykułów jak najbardziej popieram
Gość Napisano 4 Czerwiec 2002 Napisano 4 Czerwiec 2002 W artykule „Minelab Musketeer XS PRO” opublikowanym w czerwcowym numerze „Odkrywcy”pojawiła się mylna informacja dotycząca czułości wykrywacza. Oczywście powinno być „... a czułość na poziomie ¾ zakresu skali”. Za błąd redakcja przeprasza Czytelników i samego autora. Jak widać chochlik drukarski nie próżnuje....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.