żeton Napisano 13 Marzec 2007 Autor Share Napisano 13 Marzec 2007 Czy są jacyś poszukiwacze z w/w miejscowosci chetni na wypad? Tak się skłąda, że przez jakiś czas przebywam w okolicy i możnaby zrobić conieco;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 No w Witkowie to są do wyczesania tzw. szwedzkie okopy":)okoliczni powinni wiedzieć o co chodzi...ale wtedy to już Żeton podeśle obiecane fotki z bunkierków w B. :>>Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 13 Marzec 2007 Autor Share Napisano 13 Marzec 2007 ok trzymam za słowo. KOrzystaj z okazji, bo ja przez jakiś czas zabawie w tej okolicy:) żartuje oczywiście, ale życze jak najmniej spotkań z żetonami" bo nie wszyscy wiedzą o co chodzi;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Nie taki żeton straszny jak go malują - podobnie jak leśniczy i inni.... te szwedzkie okopy to jakiś obóz wojskowy z b. starych czasów ale tematu nie zgłebiłem bo kolega kt. z tamtąd pochodzi nie chciał ujawnić szczegółów bo ma arachaiczną wykrywkę i jak na razie to się boi, że mu Solarką wytrzepię jakieś skarby:)Jestem sprzedawcą wiec uważam, że z każdym można się dogadać i nie chodzi mi tutaj bynajmniej o kasę ale coś co nazwałbym obyciem. Czekam na fotki:)Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 13 Marzec 2007 Autor Share Napisano 13 Marzec 2007 Masz w zupełności racje. Chociaż jak trafisz na kogoś kto chce zrobić wynik to ten wynik zrobi choćby nie wiem co:)Ale generalnie jest ok. Na fotki to ja czekam od Ciebie, a swoje wstawie jak wyrusze w teren i cos znajde. Narazie to moge Ci podesłać fotki z bazy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Jak się trafi na pacana to już tylko pozostaje po pacańsku załatwić sprawę:) Każdy dobry sprzedawca ma w telefonie namiar na znajomego, który jest np.:- kapitanem:)- leśniczym:)- znanym lekarzem :)- księdziem:)- dyrektorem banku:)- znanym prawnikiem:)- itp. itd. :)....Na B. się nie wybieram choć mam tam tylko z 10 km. Wolę monetki i odznaki od żelastwa. Długo tam będziesz? Mogę popytać i jakiś namiar się zdobędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 A tu są fotki; tylko 2 sztuki na próbę z wyprawy turystycznej. Zaliczyłem upadek na płycie rozwalonego bunkra i musiałem w ten week& odpoczywać bo mnie strasznie plecy napierały.Pzdrhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb138332a5b17f12.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/227c2797cf0e32c8.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 13 Marzec 2007 Autor Share Napisano 13 Marzec 2007 Warto mieć asa w rękawie;)Chociaż nie kojarze aby któraś z wymienionych przez Ciebie osób mogła wpłynąć na cokolwiek:) W Las Powidz pogoszcze gdzies okolo miesiaca, jak wroce do pozka to może zbierzemy paru chlopaków i ruszymy na B;)A ty przypadkiem nie wybierasz sie w te rejony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Może może ... a najbardziej to Ksiądz:) - sprawdzone.Teraz w sobotę lecę na Kostrzyn n/O, a później popytam o Witkowo i postaram się z kolegą tam zawitać o ile nie wymięknie. W Poz. przydałoby się coś zorganizować bo jak na razie dużo szumu a efektów ". A teraz się wypinam bo nadaję z modemu.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 13 Marzec 2007 Autor Share Napisano 13 Marzec 2007 wiem jak to jest bo nadaje z iPLUSA o prędkości 53kb;( Jakbyś był w okolicy to daj znać to może coś zdziałamy. Mówisz, że ksiądz działa? Przyznam, że nie sprawdzałem;)aha w miare mżliwości pokaż co przyniósł wypad na Kostrzyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.