kilgore Napisano 11 Marzec 2007 Autor Napisano 11 Marzec 2007 Mam prośbe o identyfikację tej kruszyny,bo ja niepisany,a coś mi mówi ze to nie 19wieczna pruszczyzna.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
ahins Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Witam Rewers pasuje mi do monety Księstwa biskupiego nyskiego XVw.A koleszki z awersu jeszcze nie rozgryzłem.Qui guaerit,invenit
Igor Grożny Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Kilgore jeśli to nie tajemnica?-Mógbyś napisać gdzie ją znalazłeś.Chodzi mi czy w powiecie nyskim? Darz grunt
kilgore Napisano 12 Marzec 2007 Autor Napisano 12 Marzec 2007 Dziękuje kolegom za zainteresowanie i idetyfikację.Igorze nie ukrywam że to lekka tajemnica,ale nie jest to powiat nyski.Rutusisko wywęszyło to coś w niedalekich okolicach Wrocławia(za miastem).
Mr IndianaJones Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Bardzo ciekawy kwartnik śląski. Pomieszany awers z księstwa głogowskiego (Kopicki 5717) i rewers biskupów wrocławskich i księstwa nyskiego (Kopicki 6711).Chetnie bym poznal miejsce znalezienia - od tego troche zalezy poprawna identyfikacja: ijones73\\małpa\\yahoo.co.uk.Pzdr.IJ
Anarchista Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 a ja w niedalekich okolicach Wrocławia, w których szukam nigdy czegoś podobnego nie znalazłem. Do dupy z takim życiem :(Gratuluje :)
tsbezeg Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 Gratulacje, rzeczywiście ciekawy kwartniczek.PYCHA ;-))
Igor Grożny Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 Dzieki za odpowiedz. Jest wystarczająca. Z Nysy do Wrocławia jest rzut beretem.hehehe Anarchista nie załamuj sie. Zawsze moze być lepiej. Pozdrawiam Bogusław
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.