repasml Napisano 11 Marzec 2007 Autor Napisano 11 Marzec 2007 Na wstępie przepraszam za nazwę tematu ale naprawdę pali się" :). Ponadto zdaję sobie sprawę, że temat już nie jednokrotnie był poruszany ale proszę o wyrozumiałość i HELP ME.Chodzi o to co kupić za kwotę do 600-700 PLN? Po zgrubnej selekcji zastanawiam się nad: RUTUS FIRST, GARRETT ACE 150 lub 250, BOUNTY HUNTER, BARTEK 3, DUKAT 6 lub jakiś ARMAND. Pilnie proszę o pomoc.Z góry dziękuję specjalistom no i DARZ GRUNT :)))
repasml Napisano 11 Marzec 2007 Autor Napisano 11 Marzec 2007 Dzięki Darek419 za szybką odpowiedź. Poczekam na jeszcze kilka odp. ale jeszcze raz THX. Pozdro.
bigi Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 a czego chcesz szukac? militarki czy monetek ? jesli monetek to najlepiej ace, jesli militarki i kolorku to rutus, a w tej kwocie mozesz zdobyc ultre (u2)
repasml Napisano 11 Marzec 2007 Autor Napisano 11 Marzec 2007 Ogólnie to wszystkiego, mieszkam w ciekawych okolicach (zachodnia Polska - kiedyś Niemcy) nieistniejące już gospodarstwa, zagrody, trochę okopów, bunkrów. Wiem, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ale mam jeszcze kilka dni jakiegoś tam SEBEN METAL DETEKTOR i specjalnie nie narzekam tylko, że to chińszczyzna ponoć no i chcę cosik lepszego.
diabelski Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Cinek-333, jak doradzasz wszystkim Garrety to czemu szukasz dla siebie Fishera lub Tesoro???
diabelski Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 repasml , jeśli chodzi ci o skrytki to bierz wykrywacz który sięgnie głęboko, bartek 3 będzie do tego najlepszy moim zdaniem. Tu sobie o nim poczytaj:http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=399Pozdrawiam.
marmor Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Ace jest dobry ale na kolorek.Moja skromna rada - od sprzętu typu SEBEN, MD, KINGSTRONIC trzymaj się z daleka - to chiński badziew !
Martin Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Diabelski napisał :Cinek-333, jak doradzasz wszystkim Garrety to czemu szukasz dla siebie Fishera lub Tesoro???"Bo Cinek-333 w ten weeekend przeżył jakieś metafizyczne natchnienie i napisal około 30 postów , doradzając różne sprzęty :) , i podejrzewam , że sam się już w tym swoim natchnieniu" zagubił ;)Pozdrawiam
kocham_góry Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 Polecam lekture prospektów i katalogów. Są w nich podawane zasięgi głębokości i inne liczne parametry , a przede wzystkim tabele porównawcze pomiędzy poszczególnymi typami i markami. Idealne dla osób, którym trudno podjąć decyzję -jaki sprzęt zakupić.
kocham_góry Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 Dzięki tabelom porównawczym od razu można się zorientować nietylko w tym, jak bardzo który model jest rozbudowany, ale też który model byłby dla nas optymalny. Są też w nich informacje na temat akcesorii i dostępnych cewek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.