matthew Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Cały weekend jestem na wodzie, ale w przyszły na pewno coś zmontujemy z Barbim - zapraszamy (chyba znów Gołdap). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbi Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 i bezemnie na wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robind Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Dajcie znać kiedy jedziecie do Gołdapi tam jeszcze nie poszukiwałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 cze.nikt sie niesploszyl.bylem 2 tyg na urlopie niemialem dostepu do neta.niedaleko ketrzyna jest fajna miejscowka hj.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Pilgrim Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 a tak mniej więcej gdzie ? ciągle nie mogę się wybrać na wykopki , ale w czerwcu to na pewno ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy999 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Witam!Tomcat mozesz mi dac jakis namiar na siebie najlepiej gg badz skypa jakby co moje to 3375480Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 cze suchy.na te chwile jestem niedostepny ale gdy sie uruchomie dam ci zn pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robind Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 jestem gotowy do poszukiwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robind Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Moje gg 4809135. Ostatnio szukałem w okolicach Bań Mazurskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Niestety nie mam GG.Tel. 501519598 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.