barbi Napisano 10 Marzec 2007 Autor Share Napisano 10 Marzec 2007 Szukam osób do wypadów wykopkowych okolice Kętrzyna i nietylko na stałe mieszkam w Bieszczadachi, po omacku w nieznanym terenie cieżko się chodzi.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 WitajMieszkam w Węgorzewie - z przyjemnością się spotkam i może razem coś zmontujemy" !Kontakt: maciek_jazda@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 mieszkam niedaleko ketrzyna ale teraz jestem nieobecny.jest pare fajnych miejscowek.poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robind Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Też mogę się dołaczyć do grupy poszukiwawczej - okolice Węgorzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbi Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 Możemy się spotkać tylko po swiętach, moja wykrywka pojechała do naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Wchodzę !Detale na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 No to jak, panowie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbi Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Rutus jeszcze mi nie wrócił :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbi Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 kto rusza jutro w las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 witam mieszkasz w ketrzynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbi Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 może się wybierzemy gdzieś na wykopki. wczoraj była bieda ale tak to jest jak się terenu niezna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Niestety nie miałem dostępu do netu przez długi weekend.Piszę się albo na rekonesans (pon-pt po 16.00)albo na konkret w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbi Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 jestem gotów, można gdzieś wyskoczyć troche pogoda się zepsuła ale to mały szczeguł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 No to kiedy ?mój tel. 501 519 598 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 9 Maj 2007 Share Napisano 9 Maj 2007 Tomcat3 i Robind - wchodzicie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Chyba się spłoszyli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Pilgrim Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 witam , i co udało się pokopać razem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Tak, działaliśmy wspólnie i w porozumieniu z Barbim.Bez rewelacji wprawdzie, ale to było rozpoznanie walką...Kontynuujemy w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Pilgrim Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 skąd jesteś ? i w jakiej okolicy będziecie kopać , może w końcu uda mi się wyrwać w wekend ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Pilgrim Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 sory, nie zauważyłem że z w-a, dalsza część pytania pozostaje aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Zapraszamy !Na razie szukamy w okolicach Pozezdrza, Kut, Przytuł i Stręgielka.Planujemy w najbliższym czasie Gołdap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Pilgrim Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 jak efekty ? kiedy znowu się wybieracie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 W weekend wstępnie planujemy Gołdap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robind Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Ja szukałem w okolicach Kruklanek - I wojna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charnas Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 witam jestem z ełku w ciągu mieściąca będe miał wykrywacz jeśli bedziecie cos jeszcze organizować dajcie znać będe się na to pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.