greg83pp Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 Cześć !Ode mnie też wielkie dzięki za trud i wysiłek-super książeczkaPozdrawiamGrzesiek
RASTCOM Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 jestem jak najbardziej za w końcu trzeba pokazać Polsce że odkrywcy poszukiwacze pasjonaci itd potrafią się zjednoczyć i coś wspólnie zrobić mój numer na gadu to 4411184 odkrywcy wszystkich krajów łączcie się ;-)pozdrawiam
Spyder Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Witam.Wiekie dzięki za trud włożony w wykonanie tego.To jest naprawdę pomocna rzecz - szczególnie dla początkujących poszukiwaczy (a do takich się zaliczam).Jeszcze raz wiekie dzięki.Paweł Spyder" Liszewski
bebelek13 Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Kurcze chyba sie nie zalapalem:( Stronka juz nie istnieje jak by ktos chcial mi przeslac te skany byl bym bardzo wdzieczny
miggi1 Napisano 2 Listopad 2003 Autor Napisano 2 Listopad 2003 wielkie dzieki co do stronki to powinna nadal chodzić jest na prywatnym opłaconym serwerze podaję jeszcze raz adres http://www.mips.alfanet.pl/book/index.htm Rastcom zaraz zainstaluję gg i wyślę ci parę info o tych planachpozdrawiam miggi1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.