ribbentrop Napisano 6 Marzec 2007 Autor Share Napisano 6 Marzec 2007 Kopacze z tych miast odezwijcie sie!! Juz mi sie nudzi samemu wloczyc po lasach. A noz jakis dzik zje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robind Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Poszukiwałem w okolicach Sępopola. Fajne tam są miejsca. Jak chcesz możemy gdzieś wyskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbi Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 szukam kogoś z kim mógłbym wyskoczyć na wykopki w tamte stkony czeka mnie 3 miesięczny pobyt w ketrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 cze.za tydzien jestem w miescie.odezwijcie sie to ruszymy wspolnie.poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 skad jestes ribbentrop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.