robek Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 Witam.Mam zamiar kupić nowy wykrywacz na militarkę i tylko na nią.Więc który byłby najlepszy:Dukat6,Armand Penetrator,Bartek 3,Saper Midas.P.S.Jeśli ktoś ma na sprzedaż uzywnay wykrywacz z wymienionych wyżejproszony o kontakt na gg 8082681,moze sie dogadamy.P.S.2Tak na wszelki wypadek gdzie mógłbym nabyć smetka?
Jarosław Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Witam Smętek to chyba najlepszy wybór jaki wybrałeś ! patrz na używki na ALLEGRO ! podrawiam ... J ...
PUMA1 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Witam z tego co wiem o Bartku od posiadaczy bardo dobry na militarke przy tak małej cewce 20 cm bardzo dobre zasięgi na militarke bardzo dobry dyskryminacja tez dobra . Słyszałem ze bardziej sprawdzone wersie od bartka 3 są wersie bartek 2 i bartek 4 .Pozdrawiam Puma.
trwały Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 sam szukam coś na militarke coś konkretnego, wykrywki jeszcze nie posiadam ale poślę ci na gg link na stronę która pomoże ci w wyborze a jeśli nie to przynajmniej nakreśli ci coś więcej na temat sprzętu.
Kopi Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Witam.Bartek 3 to wersja rozwojowa Bartka 2, natomiast Bartek 4 to już zupełnie inna wykrywka: dodana została dyskryminacja w trybie dynamicznym.PozdrawiamKopi
Sinbad_ Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Witam.Bartek 2 i 3 zwany górnikiem :)).HS-3 słabszy mniej stabilny w exploracji od Bartków.Pozrawiam Sinbad.
trwały Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 na ten numerek gg posłałem Ci te linki niedoszły? jeśli nie to daj e-maila dam kilka innych.ja też mam coś na uwadze ale pogadamy na prywacie mój adres loginbob@interia.pl
Walwuch Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Zdecydowanie polecam Smętka, ma bardzo dobrą dyskryminację. Jedynym problemem jest dostrojenie go. Midas jest również dobry, lecz ma słabą dyskryminację.
Shizo Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 ja też polecam smętka chociaż dyskryminacja nie jest fenomenalna ale to świetny sprzęt na militarka a co do dostrojenia to ja nie mam zbytnio problemow pozdrawiam Shizo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.