Skocz do zawartości

militarka

robek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Mam zamiar kupić nowy wykrywacz na militarkę i tylko na nią.Więc który byłby najlepszy:Dukat6,Armand Penetrator,Bartek 3,Saper Midas.
P.S.Jeśli ktoś ma na sprzedaż uzywnay wykrywacz z wymienionych wyżejproszony o kontakt na gg 8082681,moze sie dogadamy.
P.S.2Tak na wszelki wypadek gdzie mógłbym nabyć smetka?
Napisano
Witam z tego co wiem o Bartku od posiadaczy bardo dobry na militarke przy tak małej cewce 20 cm bardzo dobre zasięgi na militarke bardzo dobry dyskryminacja tez dobra . Słyszałem ze bardziej sprawdzone wersie od bartka 3 są wersie bartek 2 i bartek 4 .
Pozdrawiam Puma.
Napisano
sam szukam coś na militarke coś konkretnego, wykrywki jeszcze nie posiadam ale poślę ci na gg link na stronę która pomoże ci w wyborze a jeśli nie to przynajmniej nakreśli ci coś więcej na temat sprzętu.
Napisano
Witam.
Bartek 3 to wersja rozwojowa Bartka 2, natomiast Bartek 4 to już zupełnie inna wykrywka: dodana została dyskryminacja w trybie dynamicznym.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
na ten numerek gg posłałem Ci te linki niedoszły? jeśli nie to daj e-maila dam kilka innych.
ja też mam coś na uwadze ale pogadamy na prywacie mój adres loginbob@interia.pl
Napisano
Zdecydowanie polecam Smętka, ma bardzo dobrą dyskryminację. Jedynym problemem jest dostrojenie go. Midas jest również dobry, lecz ma słabą dyskryminację.
Napisano
ja też polecam smętka chociaż dyskryminacja nie jest fenomenalna ale to świetny sprzęt na militarka a co do dostrojenia to ja nie mam zbytnio problemow

pozdrawiam Shizo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie