siesko Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 jaki wykrywacz na monetki i kolorek?zeby pokazywal kolor , a jak da sygnal ze kolor to zeby byl kolor a nie zelazo prosze o porade mam okolo 2tys zl do wydania na wykrywke pomozcie
jacek825 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Polecam Minielaba -Sovereign GT ,ja z nim chodzę i jestem zadowolony , tyle że teraz kosztuje chyba 2400 pln , ale warto trochę dołożyć .Napewno jeżeli nie będziesz chciał to żelaza nie będziesz kopał. Pozdrawiam Jacek
lucekmetaal Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Kup sobie ALL-a.I jeszcze Ci duzo zostanie na inne przyjemnosci.Pozdrawiam
PUMA1 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Ja teraz mam obecnie garretta master hunter cx 2 i tez jest dobry na monetki nie kopiesz nim złomu . Do 1000 złotych byś kupił takiego.
gerard_w Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 @ Puma1... tego Garreta za 1000 zł to chyba sporo używanego mógłby kupić :) jeżeli nowy kosztuje 2000 z hakiem :)...pozdroofka
PUMA1 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Cześć gerard_w.Pisałem oczywiście o garrecie używanym.Ja kupiłem uzywanego i mi się bardzo podoba nie kopie nim złomu ma dobry zasięg na dyskryminacji kopie nik sam kolorki kapsle też rozróznia .
Niewierny Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Przepraszam, że wtrące w wątek pytanie. Co ma lepszy zasięg na monety przy dyskryminacji- mainelab Sovereign GT czy x-terra 70?Pozdrawiam.
jacek825 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Nie wiem jak X-Terra , ale guzik carski wyjołem z dołka , który sięgał do końca okucia metalowego saperki WP + nogą ściągnełem parę centymetrów żeby potwierdzić sygnał bo był bardzo słaby.Pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.