Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Napisano 1 Czerwiec 2002 pistolet steyr rok produkcji 1915bez okładzin rączek zamienię na militaria z I wojny śwposzukuję chętnych na wypad w bieszczady znam teren
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Napisano 1 Czerwiec 2002 Witam.Chętnie bym się wybrał.Proszę o więcej informacji na e-mail.
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Napisano 1 Czerwiec 2002 chetnie sie przylacze mam patrola wykrywacz dajcie znac na e-maila jak by co
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Napisano 2 Czerwiec 2002 Co prawda wykrywacza nie mam, ale do noszenia i kopania moze sie przydam... dajcie znac na priv czy sie cos wykluje
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Napisano 2 Czerwiec 2002 gdyby to bylo pod koniec czerwca to jade z wami, mam sam. i piszczale, szczegoly na priv
Gość Napisano 3 Czerwiec 2002 Napisano 3 Czerwiec 2002 Od duższeszego czasu nosiłem się z tym zamiarem.Jeżdże tam co roku ale jeszcze nigdy niezabrałem ze sobą wykrywacza.Jestem naprawdę chętny ale dopiero w wakacje.(kontakt przez email)pozdrawiam
Gość Napisano 31 Lipiec 2002 Napisano 31 Lipiec 2002 Czy dysponujecie moze jakimis informacjami na temat pozostalosci podziemnych bunkrow po UPA ? Czy jeszcze cokolwiek istnieje, czy wszystko przykryl czas ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.