Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Share Napisano 1 Czerwiec 2002 pistolet steyr rok produkcji 1915bez okładzin rączek zamienię na militaria z I wojny śwposzukuję chętnych na wypad w bieszczady znam teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Share Napisano 1 Czerwiec 2002 Witam.Chętnie bym się wybrał.Proszę o więcej informacji na e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Share Napisano 1 Czerwiec 2002 chetnie sie przylacze mam patrola wykrywacz dajcie znac na e-maila jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Share Napisano 2 Czerwiec 2002 Co prawda wykrywacza nie mam, ale do noszenia i kopania moze sie przydam... dajcie znac na priv czy sie cos wykluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Share Napisano 2 Czerwiec 2002 gdyby to bylo pod koniec czerwca to jade z wami, mam sam. i piszczale, szczegoly na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwiec 2002 Share Napisano 3 Czerwiec 2002 Od duższeszego czasu nosiłem się z tym zamiarem.Jeżdże tam co roku ale jeszcze nigdy niezabrałem ze sobą wykrywacza.Jestem naprawdę chętny ale dopiero w wakacje.(kontakt przez email)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Lipiec 2002 Share Napisano 31 Lipiec 2002 Czy dysponujecie moze jakimis informacjami na temat pozostalosci podziemnych bunkrow po UPA ? Czy jeszcze cokolwiek istnieje, czy wszystko przykryl czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.