Mathew Napisano 31 Październik 2003 Napisano 31 Październik 2003 Cała przyjemność po mojej stronie. Liczyłem co prawda na określenie „krajowy” ale jeszcze wszystko przede mną .Łączę wyrazy szacunkuMathew vel Rysio
Gość Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 kopie w swinoujsciu z kumplem i mamy nawet dobre znaleziska, a dzisaj idziemy w miejsce gdzie jakis czas temu byl smietnik begnetuw i broni .a i dozo jest ty smietnikow z koszar , np pelno porcelany , butelek , sztucow . i wiele roznych fantow , np obok fortu aniola wykopalismy ok 50 niesmiertelnikow kriegsmarine a gdy wrucilismy po jakims czasie to caly teren rozkopany tylko zoataly smieci jak np zapalniki od granatow .Naprawde jest tu warto poszukac.pozdro dla wszystkich
Mathew Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Nie warto, naprawdę nie warto. Przecież Past napisał, że tam nic nie ma. A Past jest wiarygodny". ;-} {-; PozdroMathew
past Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 opisuje tylko moje efekty szukania , świnoujście to prawie nie wolin , początek dyskusji był o parku i zalesionej"części wyspy , tam szukałem kilka lat z rzędu przy okazji wczasów więc dzielęsięefektami , co do świnoujścia to odsyłałem i odsyłam do ludzi z fortu -- mająlepsze informacje.
PATRON Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Witam,Mathew vel Rysio, muszę się przyznać że twoj upór w kwestii umieszczania rewelacji na tym forum zaczyna być na tyle godny podziwu, że zaczynam cię za to lubić ....Ot jesteś taką lokalną ciekawostką i z cortaz większym zniecierpliwieniem oczekuję nowych rewelacji z twojej strony. tak trzymać - w tym wariactwie jest metoda ....PZDR PATRON
Mathew Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 Czesio Patron zmień psychoanalityka. Za bardzo Cię oszukuje.PozdroMathew
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.