Skocz do zawartości

wolin

Gość roman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cała przyjemność po mojej stronie. Liczyłem co prawda na określenie „krajowy” ale jeszcze wszystko przede mną .

Łączę wyrazy szacunku
Mathew vel Rysio
Napisano
kopie w swinoujsciu z kumplem i mamy nawet dobre znaleziska, a dzisaj idziemy w miejsce gdzie jakis czas temu byl smietnik begnetuw i broni .a i dozo jest ty smietnikow z koszar , np pelno porcelany , butelek , sztucow . i wiele roznych fantow , np obok fortu aniola wykopalismy ok 50 niesmiertelnikow kriegsmarine a gdy wrucilismy po jakims czasie to caly teren rozkopany tylko zoataly smieci jak np zapalniki od granatow .Naprawde jest tu warto poszukac.pozdro dla wszystkich
Napisano
opisuje tylko moje efekty szukania , świnoujście to prawie nie wolin , początek dyskusji był o parku i zalesionej"części wyspy , tam szukałem kilka lat z rzędu przy okazji wczasów więc dzielęsięefektami , co do świnoujścia to odsyłałem i odsyłam do ludzi z fortu -- mająlepsze informacje.
Napisano
Witam,
Mathew vel Rysio, muszę się przyznać że twoj upór w kwestii umieszczania rewelacji na tym forum zaczyna być na tyle godny podziwu, że zaczynam cię za to lubić ....
Ot jesteś taką lokalną ciekawostką i z cortaz większym zniecierpliwieniem oczekuję nowych rewelacji z twojej strony.
tak trzymać - w tym wariactwie jest metoda ....

PZDR PATRON

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie