Skocz do zawartości

ACE 250 czy rutus solaris ????

zajci

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Zastanawiam sie nad kupnem jednego z tych wykrywaczy :).Biarac pod uwage to ze spedzilem ostatnie 3 dni czytajac fora, zdecydowalem sie na te dwa.Jest kilka roznic miedzy nimi, glowna to cena, jeden za okolo 850 zl, drugi 1300. Wiec jak widac roznica to okolo 450 zl.Teraz pytanie do kolegow :), Czy warto dokladac te 450 zl??? Interesuje mnie przeszukiwanie plazy (W tym roku jade na Costa Brava do Hiszpanii :)), ale czasami tez chcialbym sie wybrac na jakies bunkry w Polsce i sobie polazic. Ktory spelni moje oczekiwania? Czy te 450 zl rzeczywiscie dadza efekt w postaci solarisa. Jednak poza plaza milo bylo by sie wybrac do lasu w weekend z wykrywaczem :), szukajac jakis starych niemieckich rzeczy. Zawsze mozna ewentualnie spedzic weekend z kobieta ;)
Napisano
Witam pomyśl jeszcze nad Tesoro Cibola to tez super sprzęt.Ja osobiście mam Ace 250 ale Cibola chodzi mi po głowie?Ponoć to super uniwersalny sprzęt a cena zbliżona do Solarisa.
Napisano
Wiedze, ze zapanowala dziwna moda na Tesoro. Gratulacje dla Van Wordena! Szczegolnie zafrapowalo mnie stwierdzenie, ze Cibola jest uniwersalna !!!
Pozdrawiam - Slawek
Napisano
@up:

Ale co ma do tego VW? :?

_____

Jesli na monetki, to Garrett. Na pola potrzebna jest dobra dyskryminacja, a Rutus napewno takiej nie posiada- tzn, ta w Ace jest lepsza ;]

A jesli szukasz czegos uniwersalnego, tak jak mowiles... bunkry itd, to Rutus.
Napisano
Witam
Po Ace 250 Solaris jest jak najbardziej o.k.
Dużo głębiej ierze".Przejdż miejscówkę po 250 -tce Solarką - zobaczysz efekty.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie