Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Napisano 1 Czerwiec 2002 WitamOstatnio myślałem nad kupnem wykrywacza . Moje wymagania są określone , gdyż potrzebny jest VLF z dyskryminacją , jednak wykrywacz nie musmieć zasięgu 1m dla chełmu i takich tam . Potrzebuję wykrywacza na militaria do szukania w zaśmieconym terenie(dyskryminacja i regulacje czułości). Jaki wykrywacz będzie do tego dobry , myślałem o 3006 (jakieś 450 zł) lub jakimś polskim . Interesuje mnie opinia urzytkowników takiego sprzętu , jak działa i co jest wart .... aja jeżeli chodzi o zasięg to będe budował PI na okopy więc nie jest on dla mnie sprawą pierwszorzędną .
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Napisano 1 Czerwiec 2002 Chiński wykrywacz to straszny szajs przy którym można nabawić się nerwicy. Lepiej dołóż trochę pieniędzy i kup sobie sprawdzonego Smętka lub inny wykrywacz o dobrej opinii - patrz forum.
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Napisano 1 Czerwiec 2002 sprawdż na stronie darka to szajs gorszy o saperskiego
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Napisano 1 Czerwiec 2002 Dzięki za wszystkie odpowiedzi i ostrzeżenie przed tym wykrywaczem . Chyba odłorzę jednka kasę i kupię sobie cyklopa albo smętka
Gość Napisano 10 Czerwiec 2002 Napisano 10 Czerwiec 2002 Człowieku nie kupuj tego chińczyka przez niego można nabawic sie naprwde nerwicy.Ja miałem go przez 2 lata no i w końcu doszło do tego że z nerwów rzuciłem go o sciane no i się mikroprocesor zepsuł no i mam spokoj.Teraz przesiadam sie na smetka to chyba naprawde dobry sprzet.Pozdrawiam.Kaliber
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.