menel Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 oba wykrywacze sa w podobnych cenach ale ktory lepszy nie wiem a chcem nabyc jakis porzadny. Pomozcie doradzic. Z gory dzieki.Pozdrawiam
garret Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 witam.mam ace 150.na temat tego sprzetu mozesz poczytac moje posty.ale zanim kupisz dobrze sie zastanow.
menel Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 a mianowicie co masz na mysli??czytalem sporo ACE 150, dosyc dobrze sie prezentuje, a o tym drugim nie wiem za wiele. A co ty byś wybrał??
pretorian(L) Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 Witam.Posiadam wykrywacz ace 150 ponad rok.Wykrywacz dobry jest na kolorki(monety,ozdoby,medale itp)Jeśli chcesz szukać wyłącznie militarii pomyślał bym nad czymś innym.Pozdr.
garret Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 witam.ace 150 to moj pierwszy wykrywacz.polecam na monetki guziki luski bizuterie.militaria tez ale nie licz na zasiegi.prosty w obsludze lekki i bardzo czuly. ale jak widze co ludzie kopia to juz chcialbym wiecej.decyzja nalezy do ciebie.pozdrawiam.
menel Napisano 27 Luty 2007 Autor Napisano 27 Luty 2007 ja myśle wlaśnie o wykrywaczu głównie na monetki, aczkolwiek jak sie zdarzy okazja to jakas militarke pokopac.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.