viking191 Napisano 22 Luty 2007 Autor Napisano 22 Luty 2007 Czy komus cos wiadomo na temat dzialan wojennych w okolicach krynek? Czy warto sie wybrac tam z wykrywaczem.
PATRON Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 akurat w Krynkach jest wieeele ciekawszych tematów do szukania niż wojenne :-))))PATROK
viking191 Napisano 22 Luty 2007 Autor Napisano 22 Luty 2007 Z tego co widze to chyba nie ma co sie tam wybierać jedynie latem na grzyby.
florek Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 Witam byłem tam 2 latka temu i nic szczegulnego nie przywiozłem z Krynek .Teren ciekawy , piekne okolice, cudo rynek ,zabudowania jak ze skansenu - przeniosłem sie w czasie. Małe ale - zapuszczony kirkut-miejscowi wysypisko se zrobili.tak samo na ruinach synagogi syf nie z tej ziemi WSTYD (mam nadzieje że to już historia że sie zmieniło na +) a jak przyjechała tam wycieczka żydów to za serca sie łapali i płakali jak dzieci . A i wiem że jest tam miejscowy POZDRAWIAM który kopie (dziurek nie zasypuje a może już zasypuje) miałem nadzieje go spotkać, przetrzepał teren na wylot( NIC MI NIE ZOSTAWIŁ :-) A JECHAŁEM Z GDYNI oj kawałek miałem :-) ) . Wyprawe wspominam bardzo miło , mam nadzieje że się kiedyś jeszcze tam pojawie i będe miał więcej farta .A było by mi miło jakby Pan z Krynek pokazał mi swoje piękne okolice.pozdrawiam.
florek Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 A wiking 191 masz niedaleko to se sprubuj ( uważaj tylko na straż graniczną są wszędzie wiesz kamery czujki na drzewach co nie - pojawiają sie z nikąd :-) ). ale białystok i twoje okolice tam to bym se poszwędrał ( może byś mnie kiedyś oprowadził po włościach )pozdrawiam
viking191 Napisano 22 Luty 2007 Autor Napisano 22 Luty 2007 jezeli kiedys bys byl w okolicy zapraszam.aprp dzieki za info pozdrawiam
TIX Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 tereny super :) nawet nieźle mi znane. Skraj Szlaku Tatarskiego a to o czymś świadczy :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.