Skocz do zawartości

Krynki pod Białymstokiem?

viking191

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam byłem tam 2 latka temu i nic szczegulnego nie przywiozłem z Krynek .Teren ciekawy , piekne okolice, cudo rynek ,zabudowania jak ze skansenu - przeniosłem sie w czasie. Małe ale - zapuszczony kirkut-miejscowi wysypisko se zrobili.tak samo na ruinach synagogi syf nie z tej ziemi WSTYD (mam nadzieje że to już historia że sie zmieniło na +) a jak przyjechała tam wycieczka żydów to za serca sie łapali i płakali jak dzieci . A i wiem że jest tam miejscowy POZDRAWIAM który kopie (dziurek nie zasypuje a może już zasypuje) miałem nadzieje go spotkać, przetrzepał teren na wylot( NIC MI NIE ZOSTAWIŁ :-) A JECHAŁEM Z GDYNI oj kawałek miałem :-) ) . Wyprawe wspominam bardzo miło , mam nadzieje że się kiedyś jeszcze tam pojawie i będe miał więcej farta .
A było by mi miło jakby Pan z Krynek pokazał mi swoje piękne okolice.
pozdrawiam.
Napisano
A wiking 191 masz niedaleko to se sprubuj ( uważaj tylko na straż graniczną są wszędzie wiesz kamery czujki na drzewach co nie - pojawiają sie z nikąd :-) ). ale białystok i twoje okolice tam to bym se poszwędrał
( może byś mnie kiedyś oprowadził po włościach )
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie