darcos Napisano 21 Luty 2007 Autor Napisano 21 Luty 2007 Szukam miejsc w Żyrardowie i okolicach Żyrardowa, gdzie można poszabrować w ziemii? Jesli znacie to polecajcie
jaca2003 Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 Na poczatek poszabruj po okolicznych ogródkach działkowych.PozdrawiamP.S. własciciel się ucieszy jak mu zrobisz na działce ładne grządki.
darcos Napisano 23 Luty 2007 Autor Napisano 23 Luty 2007 Widzę że kolega Jaca2003 to ładny żartowniś. A co kolega juz szabrował ogródki działkowe w Żyrardowie, że wie gdzie szukać? Czy raczej wynajduje marchewki, pietruszki i znosi do domu za darmochę??? Nieładnie. A na poważną odpowiedź raczej liczyć nie mogę, bo w żyrardowie to pewnie nic się nie działo w II wojne światową, dlatego nie ma podpowiedzi
jaca2003 Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 Zawsze pozostaje:1. Biblioteki(jest minimalna szansa ze coś ciekawego wyczytasz)2. Net (np google)3. Ksiegarnie(a moze jakiś wariat coś o Żyrardowie napisał nowego?)4. Rozmowy z mieszkańcami(im starszy tym lepszy)A jak z tego nic nie wyda to niestety ogródki działkowe(zawsze mozna zrobic ładne grządki)PozdrawiamP.S.Czy Administratorzy forum nie powinni wreszcie zrobic wielkiego napisu na stronie głownej:ZANIM ZAPYTASZ O MIEJSCÓWKI SPRÓBUJ :pkt 1 pkt 2, pkt3, pkt4, itd.?
Maniek7_2006 Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 W Żyrardowie w 1945 były chyba jakieś walki pomiedzy czołgistami radzieckimi a niemcami, bo są tablice jedna na murach gorzelni(zaraz przy Mcdonaldzie) i reszta nie pamietam gdzie, ale co w okolicach to nie wiem, aaaa może być bolimów ale tam ooostroo przeryte jest.PozdrO
walec6000 Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 witam wszystkichw ten weekend wybieramy się na Wole Szydłowiecką (okolice Bolimowa) czy ma ktoś jakieś wskazówki dotyczące tego terenu ciekawe mapki?pozdrawiam
kolekcjoner73 Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 darcos napisz na priva to powiem ci co wiem z tych okolic. Mieszkam niedaleko.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.