1AIR1 Napisano 28 Październik 2003 Autor Napisano 28 Październik 2003 Przejechałem się dzisiaj po południu na forty a także w okolice Wólki Radzymińskiej do lasu.Po około 100 metrach od szosy widzę szereg dołków i to oczywiście nie zakopanych.Co ciekawsze zacząłem sprawdzać te dołki w kilku znalazłem łuski od mausera polskiego.Wniosek - albo kiepski wykrywacz albo ktoś się spieszył.Po 15 minutach widzę jak idzie ferajna" - 5 Panów, dwóch w barwach ochronnych" - wczesna Bundeswera, jeden w dresieszaro-niebieskim a na końcu mniejszy gość - pewnie do dźwigania - bo plecak który miał na plecach był większy od Niego.Myślałem że zakopią to co zostawili - niestety słońce zachodziło i szybko udali się do swojego zielonego samochodu.Jeżeli Panowie są gośćmi na tym forum dyskusyjnym(a chyba tak jest)to uprzejma prośba jeżeli kopiecie, to zostawcie po sobie porządek!!!
jack61 Napisano 29 Październik 2003 Napisano 29 Październik 2003 Takie dołki nie zakopane są wszędzie i jestem pewny ze duża część tych dołków jest wykopana przez osoby z tego forum.Może nalezałoby dla przykładu cyknąć im fotkę i uruchomić galerię z takimi gostkami.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.