Klaus BOLS Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 no i musze cos wykombinowac z tymi bocznymi uszami" klapkami" moze to trzeba naciąc i zszyć pod kątem??pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 Przeglądałem foty na www.Mp44.nl i zauwazyłem że klapki były nacięte i zszywane, czyli tak jak proponowałeś. Tylko trochę się obawiam że po tym zabiegu rogi klapek Twojego pokrowca będą z przodu tworzyc kąt prosty. a tak nawiasem, skąd wziąłeś materiał gumowany? Czyżby wyżej wspomniany płaszczyk? Pozdrowienia od Mausera 98k ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 ten jasniejszy, to płaszcz gumowany naszej armii, ten ciemniejszy znalazlem na budowie, wiec jakis roboczy od deszczu. A te klapki, tak, naciąłem, zszyłem, lewy róg nie wygląda źle, prawy trzeba poprawic.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 Pinkny! Ja też będę się przymierzał do szycia, można liczyć na porady na priva? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 nie ma sprawy kol. Mauser98k napisz do mnie na meila nr gg to pogadamypozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 Witam, jeżeli ktoś ma oryginalny GUMOWANY pokrowiec to czy mógłbym serdecznie go prośić o wywrócenie go na drugą stronę tak jak Sz.Kol. Victor? Pozdro Mauser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Jakiś za długi (za wąski?) mi się ten pokrowiec wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 za dlugi i za wąski się wydaje, bo klapa na fotce jest niedomknięta o jakies 3 cm, nie ma napow jeszcze, normalnie, paski wychodzace z pod napów sa na takiej wysokosći ze nie widac szwów brezentowych podkładek od napów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 troche niechlujnie ale to pierwszy egzemplarz wiec moze jeszcze sie naucze na błędach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 No dla mnie bomba! Ja bym jeszcze pomalował zatrzaski na feldgrau, ale to akurat niekonieczne. Naprawdę świetna robota. Pozdro mauser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.