Gość Napisano 30 Maj 2002 Napisano 30 Maj 2002 wie ktos moze gdzie mozna znalesc jakies informacje lub cennik wykrywaczy p. Smętkowskiego lub Nowaka?
Gość Napisano 30 Maj 2002 Napisano 30 Maj 2002 Nowy wykrywacz P.Smętkowskiego posiadający standartową cewke(25cm)kosztuje 800.00zł.
Gość Napisano 30 Maj 2002 Napisano 30 Maj 2002 dzieki za odpowiedz, a znak ktos adres lub ma kompletny cennik i moze jakies dane.
Gość Napisano 30 Maj 2002 Napisano 30 Maj 2002 WitamJestem zadowolonym smętkowcem więc moja ocena nie będzie obiektywna musisz jeszcze ją porównać z osobą zawiedzioną tym sprzętem. Używam HS-3 z cewką 30(850 PLN), co czasami jest uciążliwe bo nakopać się trzeba.Polecam stonę darka tam znajdziesz testy (tabele osiągów) gdzieś na forum jest adres. Sprzęt możesz kupić z kilkoma cewkami które możesz stosować zamiennie. Dokładny opis tego sprzętu jest w grudniowym odkrywcy, jak nie masz to do napisz do Odkrywcy może mają to ci podeślą. Acha jeszcze jedno wykrywacz zasilany jest 6 R14 lub R20, ja kupiłem na stacji benzynowej jakieś noname r14 i na słuchawkach męcze je już 4 miesiąc. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.