paul Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 Witam !Chciałem poprosić o identyfikacje kolejnej monetki...ale w międzyczasie znalazłem aukcję z monetą podobną. No i teraz zastanawiam sie czy to jest to samo i czy rzeczywiście aż tyle warte?Załączam zdjęcia monetki oraz link do aukcji. Pozdrawiam!
paul Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 http://www.cngcoins.com/Coin.aspx?CoinID=57007 ... no i to ten link.
dominer Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Zyczylbym Tobie aby byla to ta sama... ale rózni sie wieloma szczególami które mozna dojrzec golym okiem..wiec nikle szanse zeby to byl przypadek lub niedociagniecie mennicze.. pozdrawiam
kuprlli Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Niestety przykro mi ale Dominer ma sadząc po fotografii rację; najwyraźniej masz kopie dekadrachmy z Syrakuz. PozdrawiamKuprlli
paul Napisano 15 Luty 2007 Autor Napisano 15 Luty 2007 Kopia? Czyli że jest to jakieś starożytne fałszerstwo?Ciekawa sprawa. No cóż, drachma nie jest niestety moja więc i nie moje rozczarowanie. Dziękuję i pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.