pretorian(L) Napisano 15 Luty 2007 Autor Napisano 15 Luty 2007 To tylko czekać na pogode:)Przeczytałem,że jesteś z mazowsza.Jak Ci niebęde przeszkadzć to daj znać,że jedziesz na wykopki".Dotre w każde miejsce mazowsza,żeby sprawdzić i ocenić tego Fishera:)
SZZ Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 Witam,jeżeli jesteście zainteresowani i dogadamy się w zakresie czasu i miejsca to mogę udostępnić do testu porównawczego Cortesa.Pozdrawiam,SZZ
pretorian(L) Napisano 15 Luty 2007 Autor Napisano 15 Luty 2007 to by było bardzo ciekawe.Jednak wszystko zależy od Piorka i od Twojej osoby.
Piorek Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 Pretorian(L) zapraszam na priv.Co do testow i porownan, niech sie w to inni bawia... Ja kupilem detektor zeby szukac bo to mi sprawia przyjemnosc. Na innym" forum zalozylem ten watek tylko dlatego ze w necie brak rzetelnych opinii poszukiwaczy o ich maszynach. Racje ma Raned piszac o ekspertach z półrocznym doświadczeniem w polu np. z Ace250" piejacych z zachwytu, sam mam odruchy wymiotne jak czytam takie posty.A nie latac z linijka po polu nie mam ochoty, czytac pozniej ze ktos mnie oplacil" aby test wyszedl tak czy inaczej rowniez.Pozdrawiam i licze na zrozumienie.PiorekP.S. Puma1 chyba licytowales mojego Bartka wiec nie wiem czemu pytasz.
PUMA1 Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 Licytowałem i przegrałem.Ponoć juz chce go sprzedać .Myślał ze złoto znajdzie za pierwszym razem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.