irade Napisano 12 Luty 2007 Autor Share Napisano 12 Luty 2007 witam:) mieszkam w Kutnie i zastanawiam się ile osób z tego mista zajmuje się rekonstrukcją WH i oddziałów polskich ?:) pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 12 Luty 2007 Share Napisano 12 Luty 2007 no oczywiście ja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozakk88 Napisano 12 Luty 2007 Share Napisano 12 Luty 2007 witam :) z tego co wiem jak narazie jest nas dwóch... ja jako szeregowy piechoty polskiej.. i mój kolega jako WH :) jakby co to odezwij się na pirva ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 13 Luty 2007 Autor Share Napisano 13 Luty 2007 siemka:) no to kupa ludzi:)jak coś to mój email: kosiukosiu@poczta.onet.pl :)ja też jako WH tylko póżniejsza wersja:)pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 13 Luty 2007 Autor Share Napisano 13 Luty 2007 no i jeszcze w powijakach:) ale podstawy już są:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 po obejrzeniu fot stwierdzam że to takie powijaki nie są =p żadko kto jest tak wyposażony już na początku =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.