Skocz do zawartości

Jmpulsowy wykrywacz

PPSZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co sądzice o wykrywaczu TRAPER firmy SAPER jest to wykrywacz impulsowy . Może ktoś zna możliwości tej wykrywki.
Napisano
Witam ponoć dobry na militarke troszke słabsza dyskryminacja na monetki troszke gorszy ale to polski produkt polskiego producenta więc z tego co widziałem na jego stronce z serwisem nie ma kłopotu no i atrakcyjna cena. Dobre zasięgi ma , więc na militarke chyba dobry w tej cenie. Jesli nastawiasz sie na militarke to raczej polski wykrywacz bym polecał a jesli na monetki to raczej coś ze sprzętu zagranicznego no ale wtedy trzeba juz dać od 700 w góre pln.
Pozdrawiam.
Napisano
witaj jeśli chcesz szukać głęboko zakopanych przedmiotów to jest idealny . bardzo dobrze sprawdza się w przeszukiwaniu ziemianek , okopów . ja używam najpierw Minelaba a następnie ten sam teren przeszukuję Saperem . wyciągam rzeczy z bardzo dużych głębokości POLECAM sprzęt pozdrawiam
Napisano
czy mógł by się pochwalic osiągami tej wykrywki i głembokości na których wyciągnoł jakieś fanty
Napisano
Powiem tak.. I mówię szczerze... Tym wykrywaczem znajdziesz nawet najdrobniejszy kawałek metalu pod ziemią.
A jak nie znajdziesz to znaczy ,że jesteś dupa i nie znasz jeszcze wykrywacza :) Czułość ma aż za dobrą. Na samym poczatku się nieźle wpienialem jak kopałem kawałeczki drutu na 20-30 cm. Potem się nauczyłem z nim chodzić. Rozróżniania metalu praktycznie nie ma ale jak na pierwszy sprzęt to polecam.
Chodzę z cewkami 24 cm i 37 jak dobrze pamiętam.
Trochę wprawy z Midasem i nie będziesz kopał większych dziur niż 10x10 cm.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie