Irek99 Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 Cześć, czy ktoś spotkał się ze sprzętem firmy Geodetektor?W szczególności chodzi mi o wykrywacz Geo 3CX i tow box.Proszę o instrukcje jak z tego korzystać i rady, jak to wysterować żeby wycisnąć z gruntu jak najwięcej.Pozdrawiam!
fraser Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 witaj łowco....proonuję poczytać wątek: http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=289904i zakopać wykrywkę albo zamienić na inny albo jak umiesz samemu go przerobić, pozdro
Irek99 Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Napisano 30 Kwiecień 2007 Dzięki Fraser. Czy znasz kogoś kto umie to przerobić, bo ja takich fachmanów niestety nie znam. Chodzi mi o kogoś kto to usprawni i wyciągnie z tego jak najwięcej. Proszę o pomoc w tej sprawie.A propos wątka to przeczytałem. Co sądzisz by zamienić sprzęt na osła? Tylko nie wiem czy osioł się zgodzi :) i dlatego potrzeba i fachowca :0)
Kitty Webster Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Irek99 ja mam Geo2CX i powiem Ci ze wykrywacz jest OK, raz byl w serwisie bo zaczol riche" wariowac, po za tym nie narzekam jak na piszczalki typu VLF to GeoScan czy jak kto tam woli GeoDetector robi calkiem OK - szczegolnie obsluga nienaganna, no ale to swoja droga.. Pozdrawiam. Kitty
fraser Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 siema,w swoim denariusie zmieniłem 3 scalaki o lepszych parametrach i teraz piszczała się nie wzbudza przy większej czułości... nie zmienia to faktu, że wystawiłem go na allegro i więcej poskich konstrukcji nie kupię...pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.