perun84 Napisano 6 Luty 2007 Autor Napisano 6 Luty 2007 Witam kolegów z forum. Rozumiem że temat jest przechodzony, ale ceny z roku na rok - powiedzmy spadają w dół.Mam takie pytanko co kupić za śmieszną cenę do 500 stówek- nieznam się na tym ale chciałbym dla kuzyna kupić tanią wykrywkę na militarkę. Co mam mu kupić ofert na allegroe jest pełno- lepiej Ace 150 Garreta, Pioniera, czy inne wynalazki do takiej ceny. A może lepiej kupic sprzęt używany.Proszę o zrozumienie.Pozdrawiam. Darek.
ARKADIO.IE Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Witam odnośnie militarki to, Ace 150 się do tego nie nadaje,natomiast Pionier szkoda gadać ,dez urazy, ale badziew ! Wiem, że jest to oklepane ,ale czy nie lepiej Hs3 za jakies 600-650 ale jest gwarancja że nie wtopisz kasypozdrawiam
perun84 Napisano 7 Luty 2007 Autor Napisano 7 Luty 2007 Dzieki serdeczne. Czyli morał z tego taki że za 500 setek nic nie dorwę ozsądnego", czyli zostanie zainwestować w cos lepszego- może Hs-a 3. Darek.
PUMA1 Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Ja kupiłem Cyklopa 2 za jeszcze mniej niz 500 złotych i jest bardzo dobry na militarke ma duzy zasięg i bardzo dobrą dyskryminacje.Pozdrawiam.
adek1990 Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Ja poleciłbym garetta ace 150 . jest bardzo czuły na małe rzeczy np łuski, odznaczenia . Z zasięgiem też jest nie najgorzej pozdr adek1990
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.