Skocz do zawartości

jak to jest z tym solarisem

jawor44

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam

mam zamowionego Solarisa i na innych forach ma b.dobra opinie a na tym jakos nie za bardzo np ze jest do bani ma slabe zasiegi itp.!mam do 1500 zl i nie wiem co mam teraz zrobic!szukam sprzetu uniwersalnego glownie na militarke i kosztownosci w duzych objetosciach jak rowniez interesuje mnie szukanie w ruinach murach itp.!!poradzcie mi

pozdrawiam
Napisano
Na tym forum Solaris też ma dobrą opinię,poczytaj wszystkie posty.Mam trochę podobny problem bo wkrótce kupuję swoją pierwszą wykrywkę.Wiem,że to będze Rutus.Kieruję się tym,że wykrywacze innych firm o podobnych parametrach są dużo droższe,jest ponoć b.dobry serwis i Pan Arek (producent)sam jest poszukiwaczem i jako konstruktor zna się na rzeczy.Pozdrawiam!
Napisano
ALE JAZDA panie Arku ,lepiej niech pan się sam wypowie o nowym Solarisie.Z tego co widać ,konkurencja robi wszystko aby pana zdołować .Prawie jak TVN.Pozdro R23
Napisano
sanchez 18
Nie napiłem się J23 .Nikt tutaj nie jest konkurentem ?zobacz sobie ostatnie tematy Solarisa.Znam takie zagrywki [Psychologie] dlatego dla mnie to smiech!!!!!
Napisano
chodzi mi o to czy dobrze robie kupujac solarisa.do czego jest mi potrzebny napislaem na wstepie.w piatek go odbieram.poprostu jestem nowy i nie wiem czy np. ktos specjalnie nie pisze neagtywnych opinii
Napisano
Sam chcę kupić Rutusa.Przeczytałem wszystkie posty na tym i na innych forach dotyczących Solarisa.Oczywiście są głosy niezadowolonych ale nieliczne.Podaj mi wykrywkę gdzie 100% użytkowników uważa,że jest super i bez wad?!Uważam,że nie ma takiej!Kolega pytał więc wypowiedziałem swoje zdanie i spostrzeżenia.Poleć mu inny wykrywacz-Twoje prawo,po to jest forum ale nie posądzaj zaraz autorów postu,że są konkurentami P. Arka.Pozdrawiam!
Napisano
witam
Używałem ultry a teraz latam na solarisie. W dziale Moje odkrycia jest wątek - Odkrycia Maćka i Asi" - tam możesz sobie zobaczyć co znajduje solaris (bo większość to łup solarisa). Biegam na 3 tonowym dynamiku. Co do szukania w murach to jak dla mnie zbyt zaśmiecony teren by szukać.
Napisano
Moim zdaniem to dobry wybór..... Nie patrz na opinie ludzi...tymbardziej na forum.Zaryzykuj heh Po pewnym czasie sam wyrobisz sobie o nim opinie....I myśle ze bardzo pozytywna i nie bedziesz żałowac...

Mam go od roku i powiem ci ze jak na razie tio myśle tylko o kolejnym wypadzie do lasu , a nie o zmianie na inny. ( ewentualnie na zapowiadany" najnowszy model Rutusa heh )

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie