jawor44 Napisano 6 Luty 2007 Autor Napisano 6 Luty 2007 witammam zamowionego Solarisa i na innych forach ma b.dobra opinie a na tym jakos nie za bardzo np ze jest do bani ma slabe zasiegi itp.!mam do 1500 zl i nie wiem co mam teraz zrobic!szukam sprzetu uniwersalnego glownie na militarke i kosztownosci w duzych objetosciach jak rowniez interesuje mnie szukanie w ruinach murach itp.!!poradzcie mipozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Witam ,bez urazy ,ale możesz to jakoś sprecyzować ,lub napisać inaczej ,bo czytam 5 razy i za diabła nie wiem o co chodzipozdrawiam
sanchez18 Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Na tym forum Solaris też ma dobrą opinię,poczytaj wszystkie posty.Mam trochę podobny problem bo wkrótce kupuję swoją pierwszą wykrywkę.Wiem,że to będze Rutus.Kieruję się tym,że wykrywacze innych firm o podobnych parametrach są dużo droższe,jest ponoć b.dobry serwis i Pan Arek (producent)sam jest poszukiwaczem i jako konstruktor zna się na rzeczy.Pozdrawiam!
R23 Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 ALE JAZDA panie Arku ,lepiej niech pan się sam wypowie o nowym Solarisie.Z tego co widać ,konkurencja robi wszystko aby pana zdołować .Prawie jak TVN.Pozdro R23
sanchez18 Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 R23 czyżbyś napił się J23?Nikt nie mówi o nowym Solarisie i nikt tutaj nie jest konkurentem P.Arka
R23 Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 sanchez 18 Nie napiłem się J23 .Nikt tutaj nie jest konkurentem ?zobacz sobie ostatnie tematy Solarisa.Znam takie zagrywki [Psychologie] dlatego dla mnie to smiech!!!!!
jawor44 Napisano 6 Luty 2007 Autor Napisano 6 Luty 2007 chodzi mi o to czy dobrze robie kupujac solarisa.do czego jest mi potrzebny napislaem na wstepie.w piatek go odbieram.poprostu jestem nowy i nie wiem czy np. ktos specjalnie nie pisze neagtywnych opinii
sanchez18 Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Sam chcę kupić Rutusa.Przeczytałem wszystkie posty na tym i na innych forach dotyczących Solarisa.Oczywiście są głosy niezadowolonych ale nieliczne.Podaj mi wykrywkę gdzie 100% użytkowników uważa,że jest super i bez wad?!Uważam,że nie ma takiej!Kolega pytał więc wypowiedziałem swoje zdanie i spostrzeżenia.Poleć mu inny wykrywacz-Twoje prawo,po to jest forum ale nie posądzaj zaraz autorów postu,że są konkurentami P. Arka.Pozdrawiam!
MaciekC Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 witamUżywałem ultry a teraz latam na solarisie. W dziale Moje odkrycia jest wątek - Odkrycia Maćka i Asi" - tam możesz sobie zobaczyć co znajduje solaris (bo większość to łup solarisa). Biegam na 3 tonowym dynamiku. Co do szukania w murach to jak dla mnie zbyt zaśmiecony teren by szukać.
Winchester Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Moim zdaniem to dobry wybór..... Nie patrz na opinie ludzi...tymbardziej na forum.Zaryzykuj heh Po pewnym czasie sam wyrobisz sobie o nim opinie....I myśle ze bardzo pozytywna i nie bedziesz żałowac... Mam go od roku i powiem ci ze jak na razie tio myśle tylko o kolejnym wypadzie do lasu , a nie o zmianie na inny. ( ewentualnie na zapowiadany" najnowszy model Rutusa heh )Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.