palacz Napisano 6 Luty 2007 Autor Napisano 6 Luty 2007 Witam! Czy ktos z szanownych grupowiczow wie gdzie mozna kupic przelacznik do trybow pracy wykrywacza? Pisalem do producenta ale cisza na skrzynce mailowej... I jak podlaczyc kabelki do tego przelacznika. Na stykach sa numerki a kable maja rozne kolory. Jesli ktos moze mi pomoc to bede wdzieczny
palacz Napisano 8 Luty 2007 Autor Napisano 8 Luty 2007 Legendarna blyskawiczna pomoc pana R znowu padla ;) wiec odpowiadam sobie sam. Przelacznik mozna kupic tu http://tme.pl/katalog/artykuly.phtml?id_g=46&id_p=1&f_radio=&s=6#products_list . Wiem ze nie tylko ja mam z nim problemy wiec moze tym linkiem oszczedze komus szukania po necie.
luger Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 A przełącznik w ultrze nie był okrągły? Bo taki to można kupićchyba w większości sklepów elektrotechnicznych.Pozdrawiam L.
palacz Napisano 8 Luty 2007 Autor Napisano 8 Luty 2007 No jest okragly, trzypozycyjny. szukalem go po wszystkich sklepach i nie moglem znalezc. Ale teraz to juz nie problem ;)
dronx Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 Witam też mam ten problem , jaki jest koszt wysyłki??
palacz Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 Duzo bo 12 zl. Mozna zakombinowac i prosic o wysylke poczta. Pamietaj ze to ceny bez vatu. Kupilem 3 takie przelaczniki ( a co, zapas musi byc :) i koszt calkowity wyniesie mnie ok 30 zl
palacz Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 A wogole jesli masz tylko ciezko dzialajacy przycisk a wykrywacz jest na gwarancji to sprobuj go zareklamowac, wiem ze koledze tak naprawiono uszkodzenie.
dronx Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 Tak oczywiscie tylko ze 3 tygodnie jestes bez sprzetu :(
DJ MHz Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 U mnie też trudno się przełącza tryby. Ja ten przełącznik troche spiłowałem te blaszki w śrotku to działało kilka wypadów idealnie i teraz znowu czekam z 20 sec. az sie zalaczy :/
tosh Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 WitamW mojej U II przelacznik trybow nawalil jakis czas temu ( nie przerzucal mi zupelnie na tryb statyczny z dyskryminacja), przelacznik rozebralem i co sie okazalo? Zbyt duzo piachu i innego syfu. Wszystko wyczyscilem, troszke smaru i teraz przelacza bez zadnych problemow. A sam przelacznik latwo sie da rozlozyc, tylko wymagana jest pewna doza delikatnosci...pozdrawiam
bodek1 Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 Ja w obudowę oryginalnego przełącznika wcisnąłem inny trzypozycyjny z tym że hermetyczny kupiony w sklepie z elektroniką 'działa bez zarzutu można też naciągnąć palec z rękawiczki gumowej na przełącznik unikniemy w ten sposób dostania się kurzu i innego syfu.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.