królik_z_gdyni Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 Witam!Mam pytanie odnośnie wykrywacza typu PI. Czy jeżeli zrobię do niego cewkę średnicy załóżmy 1m to czy wzrośnie zasięg na duże przedmioty (czy jest możliwość wykrycia blachy stalowej 80cmx80cm z odległości 1,5m) i czy nie będzie wzbudzał się przy załóżmy 3-4 gwoździach wysypanych pod cewką? Pomijam to, że taką dużą cewkę musiałyby pewnie prowadzić dwie osoby a trzecia nieść obok szpadel i elektronikę wykrywacza.Pozdrawiam Piotr!
królik_z_gdyni Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 Bo chodzi mi o odnalezienie skrytki około 500 kg stali złożone w jedno miejsce według światka to metr pod ziemia, ale wole mieć jeszcze jakiś zapas. Potrzebuje wykrywacz pod tym kontem tylko do tego jedynego miejsca i dla tego pytałem o PI, bo w two box’a nie będę inwestował.
ładziak111 Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 dokładnie tak wolne, dokładne chodzenie i uwaga na jakiekolwiek zmiany w dzwięku . dobry sprzęt do głębokich zakopów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.