watorresbo Napisano 24 Październik 2003 Autor Napisano 24 Październik 2003 proszę o pomoc w sprowadzeniu wykrywacza metali z eBay.
watorresbo Napisano 24 Październik 2003 Autor Napisano 24 Październik 2003 czy ktoś sprowadzał wykrywkę z ebay?
Gość Napisano 24 Październik 2003 Napisano 24 Październik 2003 Musisz mieć jakiś „gorący” temat ba aż się „gotujesz” :))))
watorresbo Napisano 24 Październik 2003 Autor Napisano 24 Październik 2003 Niewiem dlaczego ale niemogę się zarejestrować .Wyświetla mi się że strona o podanym adresie nieistnieje.
watorresbo Napisano 24 Październik 2003 Autor Napisano 24 Październik 2003 Verte czy jesteś zarejestrowany w eBay-u?
watorresbo Napisano 25 Październik 2003 Autor Napisano 25 Październik 2003 proszę o pomoc w sprowadzeniu wykrywki w ebay
Gość Napisano 25 Październik 2003 Napisano 25 Październik 2003 nie chce sie wtracac ale ja wolalbym kupic w kraju,nawet pare zloty drozej ale jak trzymasz w reku i wyprobujesz to wiesz co bierzesz a na ebay jesli cos jest tanie to jest to gowno,tam jest prawdziwy rynek, nikt dobrego towaru tanio nie oddaje.Pozdro.
Gość Napisano 25 Październik 2003 Napisano 25 Październik 2003 Nie wiem, czemu nie możesz się zarejestrować. Ale nie tu tkwi problem. Problem jest z przekazaniem pieniędzy. Istnieje Pay Pal, ale oficjalnie nie jest dostępny dla polski[ mozna nawet stracić pieniądze]. Można wysłac pieniądze usługą MoneyGram( PEKAO SA) lub za pomocą Western Uniom Money Transfer ( np. WBK) ale to są drogie usługi i sprzedający musi się na nie zgodzić. Poza tym jest jeszce cło, wynoszące 9 ( albo 11) % od całej wartości sprzętu wraz z kosztem wysyłki, a na to wszystko jeszce 22% Vat. Zatem okazja przestaje często być okazją. Acha, a jeśli kraj produkcji jest niewiadomy to 60% cła !!!! Zatem trzeba być mocno zdespewowanym by kupować na eBayu w USA.Pozdrawiam.
watorresbo Napisano 25 Październik 2003 Autor Napisano 25 Październik 2003 WitamI dziękuje za rady .Dobrze się stało że nic się nie stało :)W miare dobry sprzęt za niewygórowaną cene nabyłem już i to w polsce - czekam tylko na przesyłkę.pozdrawiam watorresbo
Gość Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 z kupnem na Ebayu nie ma problemu, z wysylka za granice trzeba sie dogadac ze sprzedajacym bo wiekszosc wysyla tylko w obrebie kraju. Western Union money order jest powszechnie stosowany w USA, jest to bardzo powszechna forma platnosci.pozdr.bruno
Gość Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 aha,money transfer to zupelnie co innego niz money order i polecam to ostatnie.pozdr.bruno
proscan Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Oferty w dziale Ogłoszenia Sprzedam, w wiekszości stanowią wykrywacze z Ebaya z przebitką ok. 1000zł na wykrywaczu.proscan
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.