suchy ss Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 zatrzeslo mna jak ja wykopalem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 porownanie wielkosci z dzisiejsza 50gr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 dzisiaj suchy swoim znaleziskiem polozyl mnie na lopatki panowie naprawde piekna moneta pzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 suchy co tam masz założone na cewke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Darek jest to prowizoryczna osłona na cewke zrobiona z peszla wymyślona przez czeskich kopaczy ,zdająca egzamin w 100% pzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Darek419 otoz to, tak jak napisal Wajcha ta oslona" zostala wymyslona przez poludniowych sasiadow, jako pierwszy skopiowal ja kolega Wajha;] ktroremu za to dziekuje!!!;];];] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 z czego zrobiona?:) nie wiem co to peszla;] powiedzcie coś o tym więcej:) z góry dzięki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Czarnykocie peszel jest to plastikowa karbowana rurka do której elektrycy wkładają kable ,dostać ją morzesz w sklepie lub w hurtowni zajmującą się sprzedażą instalacji elektrycznych.Samo wykonanie osłony morzesz wykonać w ćiągu paru minut.Pozdrawiam Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 WitamPozdrawiam kopaczyTwardziele, a ja w domu pod kołderką.Chłopaki szukaliście lokalnie czy jakiś dalszy wypad?PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 wajcha dzięki ;] wykorzystam pomysł:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Czesc Yarek w niedziele bylismy w okolicach Bierunia Nowego w miejscu gdzie Przemsza wpada do Wisły .To tam własnie Suchy wytargał te 3 marki [ piękna moneta ] .A ty Yarek planujesz coś na niedziele Pozdrowienia Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Witam. Yarek to byl raczej lokalny wypadzik;]poszukiwania nowych miejscowek" wiesz szykujemy sie juz na nastepny sezon:PPS. Wajcha jutro ma byc dobra pogoda wiec mozemy gdzies jechac jak myslisz?czekam na odp tu!jak sie odezwiesz to zadzwonie!Mysle uderzyc w kierunku Zatora;]pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Wajcha jedziemy jutro gdzies?dzwonie i dzwonie i nikt nie odbiera..tutaj tez zadnej wiadomosci nie widze..:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 suchy pogoda ok.Myslisz cos o niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Witam! Wajcha dajcie znać jak będziecie sie gdzieś wybierać w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 O kurcze gojgoj całkiem o ciebie zapomniałem .Jak gdzieś pojedziemy ,to dam ci znać.Tylko ta ziemia,twarda jak kamień.Pozdrowienia.Wajcha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Nie wiem jak na polu ale na łące saperka włazi jak w masło.Jest okWajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Mozemy w niedziele jechac, a nawet powinnismy!!!Wajcha jesli mozesz to pusci mi pingla po poledniu i zadzwonie bo teraz ide spac bo po nocce jestem.pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Suchy jak u ciebie dopadła cie choroba czy nie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 a noo. L-4 jest;], mysle ze w ten czwartek idzie z rana na ta plaze" na wesolej skoczyc od razu jak z kopalni bedziemy wracac;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Wajcha i co z tym jutrem?rozmawialem z Twoja zona i chyba nie bardzo..jak by co dzwon albo pusc pigla, bo my z Adikiem bedziemy gdzies jechac..pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Widze ze Wszyscy zapomnieli o tym watkuPanowie Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku, aby nadchodzący rok był dla Nas jeszcze bardziej obfitujący w ładne fanty i żeby bylo wiecej okazji do spotkania sie całą paczką:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Wajcha jademy jutro kajs w okolice?jak tak to napisz tu albo pusc syg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.