Gość Napisano 28 Maj 2002 Share Napisano 28 Maj 2002 Najlepsza recepta na zarobienie szybkiej kasy to produkowanie wykrywaczy w szopie. Przedstawie moją historię: kilka dni temu kupiłem wykrywacz \dukat\" , poszedłem do lasu wykrywacz oczywiście pięknie działał. Było tylko małe \ale\". Pięknie wykrył mi całe sterty kamieni.Dałem sie nabrać na zapewnienia producenta, ze wykrywacz doskonale sprawuje sie w terenie. Po godzinie kopania dziur za niczym niechcący lekko (zaznaczam lekko!) zachaczyłem o korzeń i złamała sie cieniutka aluminiowa rurka spajająca to \cudo \" do kupy. Tak oto producent zainkasował moje długo składane pieniądze za szmelc. Może sam zacznę produkować podobne \cuda\" techniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maj 2002 Share Napisano 28 Maj 2002 Jęśli można, wal śmiało,- kto ożenił Ci ten złom ?! /adres i nazwisko konstruktora/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maj 2002 Share Napisano 29 Maj 2002 Nie znam tego sprzętu i nie chcę się wypowiadać na jego temat ale na początku też wyciągnąłem kilka kamieni zanim przeczytałem całą instrukcję od swego nowego Whitesa XL PRO. Nawet po dwóch miesiącach użytkowania muszę sprawdzać na wskaźniku lub przejść na namierzanie bo słuchowo taki kamień czasami wygląda na dużą monetę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2002 Share Napisano 30 Maj 2002 Do Kiers - w XL Pro pokrętło Power powinno być w położeniu Hot Rock Reject. Pozycja Hot Rock Accept ma zastosowanie np. podczas szukania samorodków złota co nas raczej nie dotyczy. Przy prawidłowej procedurze dostrajania do gruntu nie będzie Pan miał żadnych problemów ze zmineralizowanymi kamieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maj 2002 Share Napisano 30 Maj 2002 Do Raned. Zgadza się, w pozycji Hot Rock Reject wykrywacz już nie wydaje dzwięków przy tych kamieniach, chociaż wskaźnik wyraźnie to wskazuje pozostając w skrajnej pozycji i nie wiem czy za każdym razem należy to kasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maj 2002 Share Napisano 31 Maj 2002 dzieki za ostrzezeniezamierzalem kupic kiedys to cudo ale wybrale smetka dobrze zrobilem nie kupujac tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Share Napisano 1 Czerwiec 2002 Do Klienta - Widziałem na stronce osiągi wykrywacza o którym piszesz (są beznadziejne) ja nigdy bym go nie kupił. Dziwne, że w XXI wieku ktoś produkuje taki sprzęt a jeszcze dziwniejsze jest to że, ktoś go kupuje. Nie podoba mi się jednak sposób w jaki próbujesz załatwić sprawę. Nie piszesz czy kontaktowałeś się z \producentem\" a od tego trzeba było zacząć. Do każdego wykrywacza trzeba się też przyzwyczaić i nauczyć dokładnie go obsługiwać a nie narzekać na kamienie. Są konstruktorzy którzy naprawdę dbają o klienta . Dla przykładu : jeden z nich (nie chcę być posądzony o reklamę) od kilku lat \opiekuje się\" moim detektorem który wyprodukował, zmienia cewki na nowsze, unowocześnia elektronikę, i nie bierze za to ani grosza. Takich ludzi jest więcej. Zanieś więc to co zostało z twego wykrywacza do wspomnianej szopy i żądaj naprawy albo zwrotu kasy. Nawet nasze niedoskonałe prawo w tym przypadku stoi po Twojej stronie. Nie traktuj od razu tego forum jako księgi skarg i wniosków. A następnym razem jak coś zechcesz kupić to zasięgnij o tym trochę informacji, choćby przeglądając to forum. Pozdrawiam Andre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Czerwiec 2002 Share Napisano 1 Czerwiec 2002 każdy orze jak może , ja nie mam do gościa pretensji o to że chcę zarobić- po to każdy ma głowe żeby przemyślał co kupuję !!!jak ktoś twierdzi że \władował się\"- jest sobie sam winien . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.