poszukiwacz123 Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Napisano 27 Styczeń 2007 Mam zamiar kupic BH quick silvera czy jest wart swojej ceny??
luger Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Na początek pewnie wystarczy ale nie liczyłbym na cuda. Może lepiej za te pieniądze kupić coś używanego wyższej klasy?
Darek419 Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Wykrywki BH mają super dyskryminację.Moim zdaniem nie kupuj żadnej używki.Kilka postów niżej pokazany jest sprzęt używany -wyższej klasy-.pozdro
diabelski Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Witam, trafiłem na fajny link dotyczący tematu. Po angielsku, ale zainteresowany coś wydłubie" dla siebie. Zawsze to jakieś info. http://www.detectorpro.co.uk/faq.htmpozdro.
diabelski Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 przepraszam, ale przeczytalem temat co warto na początek" moja wina, za szybko czytam. Ale komuś może się przydać poprzedni link :-)
PUMA1 Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 SiemaWitam na początek jak najbardziej BH mają dobrą dyskryminację.Jesli na pczatek to mysle ze powinien Ci pasować dobra dyskryminacja.Bo jesli kupisz wykrywacz z dyskryminacją słabą to po 5 godzinach kopania będziesz miec dość kopania śmieci [ gwoździe druty jakieś odłamki itp..] i się zniechęcisz i będziesz miec totarnie dość .Przynajmniej ja tak mysle .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.