raf003 Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Ja bym się sprzeczał . Nie wiem kolego wilczek , z jakimi wykrywkami miałeś do tej pory do czynienia . Ja osobiście użytkowałem do tej pory dwa produkty firmy Armand , Hs3 , Eagle spectrum a obecnie posiadam Xlt i Solarisa (to mój drugi solaris) . Coś Ci Powiem . Jedyne co mi przychodzi do głowy , to to , że twój egzemplarz jest uszkodzony. Z racji tego , że mój xlt pojechał teraz na naprawę postanowiłem pochodzić z Solarisem . W porównaniu z xlt wypada wcale nie najgorzej .Jest to moja opinia i nie każdy musi się z nią zgodzić . Być może Xlt ma większe zasięgi ,ale solaris jest naprawdę sporo łatwiejszy w użyciu . chodziłem z obydwoma po tych samych metach , i obydwoma udało mi się wyciągnąć sporo drobnicy .Z tą jednakże tendencją , że Solarisem udało mi się wyciągnąć 4 srebrne monetki , zaś xlt w moim odczuciu bardziej sprzyja znajdowaniu miedziaków i plomb . Co do militarki to W solarisie jest statyk z dyskryminacją . Poza tym dość dużo wykrywaczy ma problemy z rozróznieniem stali od kolorku szczególnie dla znalezisk o okrągłym kształcie. Sugerowałbym raczej skontaktować się z Panem A.R. bo to raczej jakaś awaria. Pozdrawiam .
anRO Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Człowieku nie masz pojęcia o czym ty mówisz,chcesz odróżniać wykrywaczem złoto od żelaza, - dowcip wszech czasów.Każdy wykrywacz nawet za 5 tys. pomyli się na grubej rdzy.Poczytaj fachowej literatury popytaj kolegów o ich doświadczenia.Weż się za czytanie a nie za wykrywacz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.