raf003 Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Napisano 24 Styczeń 2007 Patrzę i oczom nie wierzę : http://www.allegro.pl/item160349561_white_s_6000_diprosl.html
palacz Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Fakt, dosc zajechany ten wykrywacz ale z drugiej strony sam nie jestem poszukiwaczem ktory wozi wykrywke w pokrowcu. Wiec jesli byla mocno eksploatowana...
dominer Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 ja tez nie woze w pokrowcu...ale...ta wykrywka wyglada gorzej niz niejeden fant z ziemi wykopany (i tu nasuwa mi sie sie mysl ze moze ja wlasciciel wykopal:) )
raf003 Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Napisano 24 Styczeń 2007 Dominer to samo przyszło mi na myśl . W moim wypadku wygląd sprzętu jest również ważny , a posiadając wykrywkę w takim stanie miałbym nieodparte wrażenie , że w środku też nie jest lepiej . Pozdr.
luger Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 A byłem załamany stanem mojego whitesa kiedy otworzyłem paczkę ponad rok temu. W porównaniu z tym jednak wygląda jak ze sklepu:) Aż mi humor poprawił:)Pozdrawiam L.
PUMA1 Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Uzywał go jako kosy jako saperki i chyba siekiery . Niezły koleś . Mi jak wyskoczy kilka rysk na wykrywaczu po kilku latach to mysle ze powinienem zmienic pokrowiec i go pomalować bo sam bym się nie mógł na takiego w domu patrzyć i wstyd się z takim pokazać .
fraktal Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Może żona nie doceniła, że zamiast picia wódy i panienek mąż wybrał sobie tak piękne hobby i dokonała morderstwa na wykrywce? W sumie jedno zainteresowanie nie wyklucza pozostałych.. ale tylko na wykrywkę spadła zemsta.. :-)
Łukasz Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Witam! Z tego co słyszałem na Tannenbergu chłopaki wykopali Vikinga.... hehePozdrawiam, Łukasz
Debogora Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Przynajmniej widać że był używany do poszukiwań w różnych warunkach,i z pewnością niejedną ciekawą historię by nam opowiedział.Mnie się podoba.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.