Skocz do zawartości

Jak można tak zdewastować taki sprzęcik!!

raf003

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Fakt, dosc zajechany ten wykrywacz ale z drugiej strony sam nie jestem poszukiwaczem ktory wozi wykrywke w pokrowcu. Wiec jesli byla mocno eksploatowana...
Napisano
ja tez nie woze w pokrowcu...ale...ta wykrywka wyglada gorzej niz niejeden fant z ziemi wykopany (i tu nasuwa mi sie sie mysl ze moze ja wlasciciel wykopal:) )
Napisano
Dominer to samo przyszło mi na myśl . W moim wypadku wygląd sprzętu jest również ważny , a posiadając wykrywkę w takim stanie miałbym nieodparte wrażenie , że w środku też nie jest lepiej . Pozdr.
Napisano
A byłem załamany stanem mojego whitesa kiedy otworzyłem paczkę ponad rok temu. W porównaniu z tym jednak wygląda jak ze sklepu:) Aż mi humor poprawił:)
Pozdrawiam L.
Napisano
Uzywał go jako kosy jako saperki i chyba siekiery . Niezły koleś . Mi jak wyskoczy kilka rysk na wykrywaczu po kilku latach to mysle ze powinienem zmienic pokrowiec i go pomalować bo sam bym się nie mógł na takiego w domu patrzyć i wstyd się z takim pokazać .
Napisano
Może żona nie doceniła, że zamiast picia wódy i panienek mąż wybrał sobie tak piękne hobby i dokonała morderstwa na wykrywce? W sumie jedno zainteresowanie nie wyklucza pozostałych.. ale tylko na wykrywkę spadła zemsta.. :-)
Napisano
Przynajmniej widać że był używany do poszukiwań w różnych warunkach,i z pewnością niejedną ciekawą historię by nam opowiedział.Mnie się podoba.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie