Mirkoni Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 Witam.Nawiążę kontakt z poszukiwaczami z Sokołowa Podlaskiego i okolic. MirekPost został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 16:54 21-01-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2007 hm... nikt nie chce sie odezwać.....dlaczego??????A gdybym znał kilka miejsc na militarkę która mnie nie interesuje...?????Pozdrawiam czytających i nie odzywajacych sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafik23master Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Witam, nie wiem czy ten Mirkoni" jeszcze jest rejestrowany na tej stronie...? ja sam dopiero zobaczyłem ze jest ktoś kto się interesuje odkrywaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.