Gość Napisano 27 Maj 2002 Share Napisano 27 Maj 2002 Wiem ze to co napisze powinno sie znalesc raczej NEWS-ach ale moze sie tym zaineresujecie.W Ustce, podczas prac ziemnych zwiazanych z budowa domu,odkryto niemiecki bunkier z czasow IIw.s.Nie wiem narazie nic konkretnego,ale postaram sie o jakies szczegoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Maj 2002 Share Napisano 27 Maj 2002 A co było w środku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maj 2002 Share Napisano 28 Maj 2002 mały, może jestes z Ustki. Ja jeżdżę tam zawsze w lipcu. Może byśmy gdzieś pokopali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maj 2002 Share Napisano 28 Maj 2002 Niecierpliwie oczekujemy dalszych szczegółów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maj 2002 Share Napisano 28 Maj 2002 Witaj Mały ! W Ustce w obiekcie zostało znalezione typpppowe wyposarzenie schronu i bardzo duża ilość amunicji wielkokalibrowej-najprawdopodobniej używanej przez baterię nadbrzeżną.Na chwilę obecną terenu pilnuje żandarmeri wojskowa /słowem oglądanie jest utrudnione,a raczej niemożliwe/Powodzenia w badaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maj 2002 Share Napisano 28 Maj 2002 Faktycznie to co powiedzial india to sie zgadza.Co do zandarmow rowniez.Mam nadzieje ze po niedzieli cos sie wyklaruje.Z tego co sie orientuje to faktycznie znalezli caly sklad amunicji. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maj 2002 Share Napisano 31 Maj 2002 czy ktoś wie co to za bunkier i w której części Ustki się znajduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Maj 2002 Share Napisano 31 Maj 2002 I co to jest typowe wyposażenie schronu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.