robo01 Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 Witam należe do GRH SGONarew"Sekcja niemiecka,odtwarzamy Pionier Batalion 42 walczący w rejonie Nowogrodu i Łomży,jednostkę która zdobywała nasze umocnienia stałe na odcinku Nowogród" Moje pytanie jest na temat naramienników a dokładniej nr batalionu w jakim był kolorze:cały czarny : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 foto z German militaria: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 biały nr: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 Nie wiem jak jest to w GRH Pionier 39/wiem ze naramienniki robił Wam Maciek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 te pierwsze też są od Maćka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmpionier Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Czołem, zapraszam do nas na forum:http://www.mojeforum.net/grhpbt39/index.phpTam już jest odpowiedni wątek.Pozdrawiam,STEGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2007 Sam go tam założyłem:):)i dostałem konkretną odpowiedżdzieki Hainrich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.