w@riat Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2007 Witam serdecznie. Są aktywni poszukiwacze w Naszym pięknym mieście ? Dajcie znać, zostawcie namiary. W kupie raźniej.GG: 3762246E-mail: dojlidy@orange.pl_pomyśl_zanim_wyślesz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roman-XLT Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Witamm !!!Co dwa tygodnie jestem w Bialymstoku (sobota i niedziela), moja żona idzie na zajęcia na WSAP-ie a ja się nudzę. Bardzo chętnie wziął bym wykrywkę i ponypał. Czekam na propozycje i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik12 Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Romek skontaktuj sie z Konradem on ma namiary na dobra mieiscowke kolo BIALEGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roman-XLT Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 sory-samochód mi się rozsypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 wez wykrywke i ponypaj" se w lasach za tym WSApem i browarem Dojlidy (stare lotniska ) ,oraz w lesie z lewej strony drogi na BEŁSK Podlaski ( jaies stare obozy szkopskie czy cus w tyn stylu ).i co za pik12 ? tylko jeden jest pik -pik78 ( zadam usuniecia uzurpatorow ) ;PPPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.