major_ Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Napisano 20 Styczeń 2007 Mam wykrywacz typu pi i przez przypadek podłonczyłem złom ładowarke i od tej pory nie chdzi. Czy ktos z waz zna sie na tym lub zna jakiegos dobrego fachowca. pozdro:)
SWaldek Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 To PI Saper Color??? jezeli tak to w srodku jest modyfikacja na bazie SANDBANKSA z kilkoma dodatkowymi generatorami o różnych opóźnieniach. Naprawiałem już takie cuda kolegom po odwrotnym podłączeniu akunulatora i to dużego. Porozrywało uklady, powypalały się sciezki, ale wystarczyło trochę połatać powymieniać układy i chodzi.Najpewniej bedzie jak skontaktujesz się z producentem ma chyba nawet swoją stronkę.Pozdrawiam
major_ Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Napisano 21 Styczeń 2007 Czy mogł bys dac i linka do tej sronki bo nie moge znajc . Dzieki i pozdrawiam.
w@riat Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Sprawdź czy przypadkiem układ nie jest zabezpieczony diodą zenera. Sprawdź ją. Jeżeli odwrotnie podłączyłeś może być spalona.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.