Skocz do zawartości

Opinie o C.Skope 990XD.

zibi4t

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Przymieżam się do kupna wykrywacza C.Scope 990XD,chciałbym się coś dowiedzieć na temat tego modelu,o jego zasięgu,dyskryminacji żelanej drobnicy i ogólnie opinii od użytkowników tego sprzętu.
Pozdrawiam Żaba.
Napisano
Witam, przez kilka lat używałem starej 990-tki i spisywała się nieżle, nowa czyli XD działa tak samo ma tylko zmienioną budowę. Zasięgi raczej przeciętne, kolor sygnalizuje wysokimi dzwiękami i wychyleniem wskazówki w prawo a stal niskimi dzwiękami i wychyleniem wskazuwki w lewo. Jest to naprawdę przyzwoity sprzęt, polecam.

Wiesz może jaka jest cena w Polsce ?
Pozdrawiam
Napisano
Witam
Niestety niewiem ile on kosztuje u nas,czaje się by kupić go w UK,przez internet z przesyłką do Polski, tam są całkiem niezłe ceny.
Myślałem wcześniej o CS 1220XD ale jego już nieprodukują a używanego ciężko dostać.
Pozdrawiam Żaba
Napisano
Witam ,nowy to jest nowy! Wiesz jak jest z używkami,trafisz nie trafisz? Ale jak masz zamiar to bedzie to lepszy wybór . Zobacz ogłoszenie w Odkrywcy jest 1220xdp. pozdrawiam
Napisano
Witam.bardziej jestem za 1220xd,ale nie kupisz nowego :( i tu się trzeba zastanowić? 1220xd jest głebszy , ale nie jest to kolosalna różnica .Jesli masz możliwosc kupić od sprawdzonego czlowieka to czemu nie? ,warto :) 990xd nie jest taka słaba ,ma dosc spora przewage np,na plażach. pozdrawiam
Napisano
W tej chwili to w grę wchodzi tylko ten z ogłoszenia w Odkrywcy ale to nie jest nikt znajomy więc nie wiadomo w jakim jest stanie technicznym i trudno powiedzieć czy ta cena jest ok.Przeglądam od paru dni aukcje w UK,ale tam tego modelu nie widać,ogólnie ciężko wyrwać ten model.
pozdrawiam
Napisano
Witam Zibi4t odnośnie 1220xd/xdp bo jest dobry :) ,fakt jest ciężko dostać,czasem trafi sie na aukcij ,ale też dośc sporadycznie.Przecież jest możliwośc pogadania,zawsze można się potargować.pozdrawiam
Napisano
Witam .Nie widziałem jeszcze na aukcij tego modelu,lub przeoczyłem :( ale sądze, że w granicy 200-250 f. ale jak co to dam znać . popatrz tu.
http://search.ebay.pl/c-scope_W0QQcatrefZC6QQflocZ1QQfromZR10QQfsooZ1QQfsopZ1QQftrtZ1QQftrvZ1QQsacatZQ2d1QQsaslcZ2QQsatitleZcQ2escopeQQsbrexpZWD2SQQssPageNameZWD2S

pozdrawiam
Napisano
Witam
Staram się śledzić na bieżąco aukcje ale przedewszystkim mam na uwadze te z UK i Irlandi,ale jakby co to daj znać. Dzięki pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie