major77 Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2007 Witam mam pytanie i prosbe jak prezentujecie swoje zbiory i kolekcje bagnetów jak je umiesczacie na scianie czy na jakis haczykach wieszaczkach zyłkach moze zamiescicie swoje fotki bym mogł cos podpatrzyc bo normalni nie mam koncepcji dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 ja ma bagnety tak podwieszone....ale sie srednio prezentuje ten oltarzyk" na scianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 witam, przy instalowaniu na ścianie pomocne są np. kółka do kluczy, oczywiscie te większe, tylko wtedy niestety często bagnet wisi odwrócony, chyba najlepsze są haczyki, pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aikikai Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Wg mnie najładniej wygląda kolekcja bagnetów razem z żabkami powieszonych na jednym pasie. Pod tym pasem można podłożyć, tak żeby nie było widać jakiś prostownik metalowy, ażeby całość stabilnie się trzymała. Na kńcu wystarczy tylko z dwóch stron na jakichś kołkach przymocować do ściany i mamy wszystko atrakcyjnie wyeksponowane;)pozdrawiamAikikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.