lars Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 Witam. Trafil do mnie taki 8 cm wysokosci dzwonek. Wydaje mi sie ze jest to odlew z zeliwa ale nie mam pewnosci. Moje pytanie to czym go ladnie wyczyscic i odnowic. Sa na nim resztki zielonej farby a na calej powierzchni rdzawy nalot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lars Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lars Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 O ile to faktycznie żeliwo to szczotka druciana. Jak orginalnie był malowany to jest problem, jak go pomalujesz to pewnie straci dzwięk. Jak nie pomalujesz to będzie rdzewieć.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.