SPIDER Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Właśnie stałem śię pośiadaczem takiego sprzętu fajny sprzęt na kolorek i militarke ,a wy co onim sądżicie . >>>POZDRO SPIDER
PUMA1 Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 ja dopiero mam cx II od tygodznia cewka 8.5 na jakich nastawach chodzisz. Napisz jaką masz sonde w wykrywaczu . Dyskryminacja jest dobra w cxII . Napisz jak tam z zasięgami czy robiłeś testy.
SPIDER Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Sonde mam standart a testów jeszcze nierobiłem mam go dopiero 5 dni wczesniej chodziłem z wykrywką typu PI a co do tej jest całkiem dobra asz śię zdziwiłem ze ma takie dobre osiągi w terenie na all metall i na kolorek nieliczac ze przez jeden dzeń wyciągnełem 140 łusek na ustawieniu typu Cons .
PUMA1 Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Witam ja chodze na all metall jesli mam mocny sygnał przełanczam na dyskryminacje i sprawdzam czy warto kopać czy nie jest to zelazo, na all metall czyli bez dyskryminacji prawdopodobnie jest większy zasieg. Napisz na jakichg nastawach chodzisz na dyskryminacji.Chdodziłem na ustawienich fabrycznych czyli na strzałkach i nie wykrywał mi monet srebrnych dopiero jak prawą gałke( non-ferrous) dałem na minimum prawie to wtedy monety srebrne prawidłowo mi wykrywał dzwiekowo i na wskazniku.
SPIDER Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Na all metall jest lepszy zasięg a na dyskryminacji jest troche gorszy ale mażna ciągnąc monety i takie tam róznośći kolorowe ja ustawiłem fabryczne ustawienjia i tak chodzę jest całkiem ok masz instrukcjie to zobacz tam jakie są ustawienia ja tak zrobiłem .
PUMA1 Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 SPIDER ile dałes za swojego MASTER HUNTER CX III
PUMA1 Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 SPIDER ile dałes za swojego MASTER HUNTER CX III. Napisz czy działasz na zwykłych r 14 czy zastanawiasz się nad akumulatorkami na alegro mozna wyrwać za 6.5 http://www.allegro.pl/item155396223_akumulator_r_14_c_2500mah_forever_okazja_f_vat.html
SPIDER Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Ja za swojego dałem 1000 ale wykrywka jest uzywana i w bd stanie a co do akumulatorków to kup sobje takje co mają 4500 pojemnosci to wykrywka dłózej popracóje do tej wykrywki wchodzi 6 R14 Bat .
PUMA1 Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Tamte mają 2500 pojemności myślisz ze to jes za mało.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.