Skocz do zawartości

Luboszyce

Andrelas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Chciałbym wybrać się na małe kopanko w rejon Luboszyce-Bieliszów-Wierzowice Małe(chodzi mi o las między Odrą a Baryczą).Czy któryś z kolegów mógłby mi podpowiedzieć,czy jest sens tam się wybierać na militarkę.Pytam bo mam w tamte rejony parę kilometrów" i nie chciałbym wracać tylko z leśnym powietrzem.Z kopaczym pozdrowieniem Darz Dół!Andrelas.
Napisano
Szanowny Kolego Andrelasie zawsze jest sens jechac , zawsze moze cos wpasc na terenie ktory moze wydawac sie przeorany, ja co prawda mieszkam podrugiej stronie Odry niedaleko . Gdzies na forum były opisane działania wojenne na tym terenie .Wynikało z tych opisów ze sporo sie tam działo .Pare lat temu podobno juz teren przekopali ludzie z Góry tak słyszałem .Ale zawsze warto pojechac nawet zeby pooddychac powietrzem lesnym.pozdrawiam
Napisano
poszukaj w historii forum temat chyba o wędrujących kotłach. Teren odwiedzany często przez poszukiwaczy.
Od Wierzchowic do Baryczy jest sporo km. Cały las był ciekawym miejscem. Niestety ostatnio coraz gorzej tam z fantami
Napisano
Co tam slychac w danym temacie Panie Andrelas? cos PAn znalazł czy nie w okoicach Luboszyc bo ciekaw jestem.pozdr
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie