Andrelas Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Napisano 13 Styczeń 2007 Witam! Chciałbym wybrać się na małe kopanko w rejon Luboszyce-Bieliszów-Wierzowice Małe(chodzi mi o las między Odrą a Baryczą).Czy któryś z kolegów mógłby mi podpowiedzieć,czy jest sens tam się wybierać na militarkę.Pytam bo mam w tamte rejony parę kilometrów" i nie chciałbym wracać tylko z leśnym powietrzem.Z kopaczym pozdrowieniem Darz Dół!Andrelas.
MOLA Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Szanowny Kolego Andrelasie zawsze jest sens jechac , zawsze moze cos wpasc na terenie ktory moze wydawac sie przeorany, ja co prawda mieszkam podrugiej stronie Odry niedaleko . Gdzies na forum były opisane działania wojenne na tym terenie .Wynikało z tych opisów ze sporo sie tam działo .Pare lat temu podobno juz teren przekopali ludzie z Góry tak słyszałem .Ale zawsze warto pojechac nawet zeby pooddychac powietrzem lesnym.pozdrawiam
past Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 poszukaj w historii forum temat chyba o wędrujących kotłach. Teren odwiedzany często przez poszukiwaczy. Od Wierzchowic do Baryczy jest sporo km. Cały las był ciekawym miejscem. Niestety ostatnio coraz gorzej tam z fantami
Andrelas Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Napisano 19 Styczeń 2007 Bardzo dziękuję kolegom za odzew.Bylismy na w\\w terenie, niestety bez efektów(może nie to miejsce).Pozdrawiam.Andrelas.
MOLA Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Co tam slychac w danym temacie Panie Andrelas? cos PAn znalazł czy nie w okoicach Luboszyc bo ciekaw jestem.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.